Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Halmstads – Helsingborgs

På onsdag reser Helsingborg till Halmstad för att försöka nå serieledningen. Bortamatcherna på Örjans vall brukar vara de som HIF har allra svårast för. Om man ska lägga någon vikt vid historien så är statistiken förkrossande. Halmstad har på 19 hemmamatcher 12-4-3 mot Helsingborg och en målskillnad på 37-23.

Nu är ju Halmstad 2013 ett ganska svagt lag och Helsingborg har å sin sida en riktigt bra säsong. Men jag tycker ändå det är för lurigt att spela på 1 X 2 - marknaden. Däremot har jag hittat ett intressant underspel helt baserat på lagens prestationer den här säsongen.

Halmstad
Första bortasegern togs mot Syrianska för två omgångar sedan, 2-1. Halmstad följde sedan upp med en stark insats borta mot Elfsborg när man ledde med 2-0. Laget orkade inte hela distansen, men fick ändå med sig en poäng, 2-2. Tränaren i Halmstad, Jens Gustavsson, var nöjd med poängen trots tappad 2-0-ledning. Halmstad 2013 är ett lag som är nöjt med oavgjort resultat mot topplagen. På 15 matcher har man kryssat 7.

Inför onsdagens match är truppen i ordning. Målgöraren Baldvinsson ska vara läkt efter sin skada, men har matchovana.

Helsingborg
Hemmasegern mot Öster var välkommen efter att laget bara tagit två poäng på de tre föregående matcherna. Det kan tyckas som HIF går som tåget, men många gånger har man haft en hel del tur med sig. Jag såg hemmamatchen mot Österm senast, som man vann 3-0, från läktaren och HIF:s spel stämde inte. 1-0 kom turligt efter att linjedomaren missat att bollen var över sidlinjen. Sen snackade Östers lagkapten Denis Velic till sig ett rött kort och laget rasade ihop. HIF kunde göra två mål till.

Inför Halmstad är Veteranen Christoffer Andersson avstängd. Spelar mindre roll, han hade antagligen ändå inte fått spela från start eftersom Ardian Gashi och Mattias Lindström är tillbaka på mittfältet. På topp har nye islänningen Smarason anlänt och gjorde ett helt ok inhopp mot Öster. Men hålet efter Bedoya är ännu inte fyllt.

Spelet
Jag tror matchen kommer att gå under linan, vilket erbjuds av Marathon till 2.1.

Jag har statistiken på min sida. Halmstad har bara gått över 2.5 mål i en av sina sex hemmamatcher. Målsnittet ligger på 1.67 mål per match.

Helsingborg har bara gått över linan i en av sina sex bortamatcher. Den mot Norrköping 18 april då man vann med hela 4-1. Bortasnittet ligger på 2.33 mål per match. Helsingborgs många mål görs hemma.

Halmstad är seriens målsnålaste hemmalag och Helsingborg är seriens målsnålaste bortalag. Med tanke på att Halmstad spelat upp sig en aning på sistone och att Helsingborg haft en del problem sedan Bedoya försvann så borde Halmstad kunna hålla undan. Förutsättningarna för halvljum och målsnål tillställning är därmed goda.

Jag fegar lite och spelar två enheter. Lagen har trots allt en historia av målrika matcher på Örjans Vall.
Fotboll

Halmstads – Helsingborgs

 • Postad:
  20 jul 2013
  10:52
 • Rekare: faremisch
 • Spel: UNDER 2.5
 • Insats: 2,00
 • Odds: 2,10
 • Spreadsheet: Rekar
 • Bolag: Marathon
 • Datum:
  24 jul 2013
  18:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

stn 2013-07-25 11:09

Satt fint

faremisch 2013-07-24 22:46

0-1 och varsågoda.

kusagwa 2013-07-24 12:00

Nån som vet varför de har börjat röra på sig så pass mkt`?

kusagwa 2013-07-24 11:59

Är inne lite på samma tankar som dig och har tänkte både på U-spel och + AH för Halmstad men ser att de har rusat uppåt. Nu får man U 2.75 för 2.02 (igår runt 1.85-1.9) och +1 för 1.93 (igår runt 1.75)

mikaels 2013-07-23 16:34

väl värt en chanspeng, tycker jag

stn 2013-07-23 08:13

Jag är en statistiknörd så tar rygg på denna, speciellt nu med May borta

Minus för spelet är dock att Helsingborg har gjort mål i varenda allsvensk match sedan 10 maj, 2012! Men Halmstad sprudlar av självförtroende sedan 2-2 mot Elfsborg och känner på mig att det kommer bli en jävligt målsnål och hård

faremisch 2013-07-22 09:44

Som ett tillägg kan sägas att HIF:s ordinarie mittfältare May Mahlangu sprang av hälsenan på söndagens träning och blir borta resten av säsongen. Mahlangu och Gashi har varit lagets förstaval och extremt viktiga i HIF:s mittfälts- och uppbyggnadsspel.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td