Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Daniel Brands – Victor Hanescu

Delbonis reken på 2.30 satt som väntat och var ett rejält överodds mot Belluci, men åter till denna reken. Finns ett riktigt fint spel idag i kvartsfinalerna i ATP 250 turneringen i Gstaad som jag väljer att reka idag.

Hanescu
Har haft ett helt okej år med 14-17 totalt i vinst/förlust status och 10-7 på grus som är hans favoritunderlag och historiskt 119-102. Hanescu slog ut Dustin Brown enkelt i första omgången, i andra omgången så vann han första set enkelt mot Bautista-Agut som är en riktigt bra grusspelare och ledde i andra då Agut bröt matchen.. Innan denna turneringen så gick han till semi men föll mot Kohlschreiber så formen är bra. Hanescu har 1-1 i inbördes mot Brands och slog honom senast till och med på hardcourt med 2-0 i set som vanligtvis är Brands starkaste underlag.

Länk till Hanescu på atpworldtour om man vill kika och studera lite själv
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Victor-Hanescu.aspx

Brands
Har också haft ett helt okej år med 16-15 totalt och 7-6 på grus och historiskt 18-28. Brands slog ut Chiudinelli i första omgången och slog sedan överraskande ut Federer men detta betyder egentligen ingenting då Federer är i bedrövlig form och kanske påväg att lägga racketet på hyllan? Han har åkt ur tidigt i tre turneringar i rad nu mot en spelare rankad 116 i första omgången, en rankd 114 i semi och nu Brands rankad 55 i första omgången.. Brands slår ganska hårt och har en hyffsad serv och är därför bäst på snabba underlag såsom hardcourt och gräs nu spelas denna matchen på grus och där är han inte i närheten av lika vass.

Länk till Brands på atpworldtour om man vill kika och studera lite själv
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Br/D/Daniel-Brands.aspx

Min matematik/spel
Jag sätter Hanescu som favorit till 60% och ser därför oddset 2.05 som ett rejält överodds.

Mitt spreadsheet www.spreadsheet.se/tippmeister
Tennis

Daniel Brands – Victor Hanescu

 • Postad:
  26 jul 2013
  01:58
 • Rekare: tippmeister
 • Spel: 2
 • Insats: 1 000,00
 • Odds: 2,05
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 jul 2013
  12:00
 • Sport: Tennis
 • Land: Annat
 • Liga: Tennis ATP
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Migge 2013-07-26 18:42

Tack för ett bra tips! Kommer att följa dig framöver

tippmeister 2013-07-26 14:39

6-3 6-4 Hanescu, som väntat enkla pengar och kommer fortsätta sätta ut mina allra bästa spel här

tippmeister 2013-07-26 13:59

Hanescu tar första set med 6-3 och spelar riktigt stabilt

henke111 2013-07-26 11:01

Om du värderar Hanescu till 60% är han ju spelbar ända ner till 1.67.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td