Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Varberg BoIS FC – Landskrona BoIS

Då var det dags för superettan att vänta på sitt spelschema och det börjar med ett högst intressant möte!

Varberg ligger just nu på en kvalplats nedåt medan Landskrona avancerar uppåt i tabellen och kan snart (förhoppningsvis) anse sig som ett av topplagen i superettan och kanske t.o.m hota om en kvalplats mot allsvenskan.

Man har ett väldigt ungt lag i Landskrona som man satsar helhjärtat på och ger fullt förtroende för. Man verkar vara i fin form nu och har alla spelare tillgängliga samt är skyttekungen Fredrik Olsson fullt frisk och tillgänglig för spel.

Man vann enkelt hemma mot Varberg med hela 5-0 för en veckan sedan. Det kommer inte blir samma matchbild denna gång och det kommer helt klart bli en svårare match för Landskrona. Man har endast vunnit en bortamatch men det var mot Assyriska för två månader sedan. Sen dess har man dock mött giganter som GAIS och GIF Sundsvall borta, inga lätta matcher alltså. Jag tror Landskrona har runt 45% chans att vinna idag vilket ger ett spelabrt odds på 2.2, men vi har ett bjud-odds på 2.8 vilket är mycket spelvärt!

Tack för mig, detta var även min första officiella REK, så hoppas den sitter fint!
Ikväll vet vi hur det gick.

//Rowbeen
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Varberg BoIS FC – Landskrona BoIS

  • Datum:
    26 jul 2013
    19:15
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

FrankieJr 2013-07-26 17:00

Finns för 3 på Betfair
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td