Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

John Isner – Lleyton Hewitt

Mitt spel igår på Hanescu till 2.05 satt som väntat och innan det Delbonis överodds 2.30 satt också, åter till denna rek. Har hittat ett riktigt bra spel idag i BB&T Atlanta Open där oddsen är felsatta.

Isner
Kommer från ett sådär år med 19-16 totalt och 7-8 på hardcourt.. Det Isner behöver i sina matcher är att servern funkar annars är han helt rökt då han spelmässigt är i nivå med spelare rankade 80-100. Isner har haft stora problem bitvis i denna turneringen slog ut Christian Harrison(rankad 371a) i första matchen i en 3 settare som mycket väl kunde gått åt det andra hållet då det blev 7-6 i tiebreak i avgörande, sedan mötte han James Blake och vann 7-6 7-6. Problemet Isner får är när han möter spelare som kan returnera hans serv bra och det är det som har vart problemet mot dagens motstånd.

Länk till Isner statisik med mer info om man vill läsa lite själv
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/John-Isner.aspx

Hewitt
Hewitt har vunnit 4 av 5 matcher mot Isner, senast 2013 på gräs så vann Hewitt i en tresettare, matchen innan på hardcourt i Indian Wells 2013 vann Hewitt i en tresettare också. Hewitt har även statistiken 2-0 på hard court mot Isner som är dagens underlag. Hewitt har ett riktigt bra år och kanske är påväg att göra en Haas och gå mot top 10? 16-12 iår och 7-6 på hardcourt. Hewitts väg till semifinalen har vart en sensationell vändning i kvarten mot Dodig förlorade första set 1-6 tog sedan två sista seten med 6-3 6-0 och i de tidigare omgångarna så har både Roger-Vasselin slagits ut och Rhyne Williams.

Länk till Hewitt statisik med mer info om man vill läsa lite själv
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Lleyton-Hewitt.aspx

Mitt spel
Jag sätter Hewitt som favorit till 55% baserat på inbördes möten och form, Isner brukar ha fruktansvärda problem med Hewitt då han returnerar så bra och ser då 2.15 som Pinnacle ger som ett överodds.

Mitt spreadsheet http://www.spreadsheet.se/tippmeister
Tennis

John Isner – Lleyton Hewitt

 • Postad:
  27 jul 2013
  13:22
 • Rekare: tippmeister
 • Spel: 2
 • Insats: 1 000,00
 • Odds: 2,15
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  27 jul 2013
  22:00
 • Sport: Tennis
 • Land: Annat
 • Liga: Tennis ATP
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

BlackCobra 2013-07-28 11:54

Mm det var mycket tråkigt men varför var det slarvigt? Det var en andraserve och Isner tog initiativ i poängen och aggresiviteten betalade sig. Isf var det ju även slarvigt av Isner att tappa från 4-1 till 4-4 i tiebreaket?

tippmeister 2013-07-28 00:41

Lite slarvigt av Hewitt att tappa servpoäng när det stog 5-5 i tiebreaket

tippmeister 2013-07-28 00:40

Mycket synd, 6-4 4-6 7-6 Isner..

Migge 2013-07-27 15:31

Ryggat!

BlackCobra 2013-07-27 13:26

Tror samma dig. Klart överodds på Hewitt. Såg Isners match igår och han imponerade inte och hade problem i flera av sina servegem (tappade även ett) mot Blake. Trodde Hewitt skulle stå i 1.70-1.80. Hade spelat ganska hårt om jag sett Hewitt spela med innan ikväll.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td