Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kalmar FF – Syrianska FC

Här kommer ett spel hämtat från från allsvenskan lördag. Kalmar FF - Syrianska, där jag tror Syrianska får det än svårare än vanligt.

Syrianska
Dags för Syrianska att fortsätta sommarturnén med bortamatcher. 1-1 borta mot ineffektiva Halmstad får betecknas som att laget kom undan med blotta förskräckelsen. Borta den gången var skadade mittfältarna Suleyman Sleyman och Sharbel Touma, vilka man hoppas få tillbaka mot Kalmar, men i vilket skick? Tillbaka efter avstängning är åtminstone mittfältaren Besim Kunic.

Men vad värre är, efter Halmstadmatchen drog laget på sig tre nya avstängningar. Den redan tunna och sargade truppen har inte råd med dessa ständiga avbräck. Försvararna Demirtas och Rabi Elia saknas i morgondagens match, liksom mittfältaren Bååth. Dessutom skadade sig högerbacken Isa Demir mot Halmstad och hans spelstatus är oklar. Det råder extrem brist på kompetenta försvarare i Syrianska som inte dras med skador.

Laget har också ekonomiska problem och om inte skulderna är betalda till sista augusti riskerar man nedflyttning ytterligare en division vid årets slut

Kalmar
Veteranen på mittfältet Henrik Rydström är avstängd. I övrigt ska det inte vara några orosmoment i truppen.

Spelet
Jag tror inte att Syrianska kommer att orka längre att gå runt på så få spelare. Jag tror att Kalmar har en god möjlighet att upprepa bedriften från Södertälje, då man vann med 3-0. Hittills i år har man fallit med över ett mål mot Elfsborg, Göteborg och Kalmar. Laget har inte uppvisat målfyrverkerier på hemmaplan, men spelat alltmer stabilt ju längre säsongen gått, trots 2-2 hemma mot Brommapojkarna senast. BP är också ett just nu starkare lag än ett sargat Syrianska.

Frågetecken för hur många av Syrianskas skadade spelare som kommer till start, men oddsen har börjat röra sig lite neråt på Pinnacle, så jag lägger spel idag.

2.54 ger Pinnacle på AH -1.5. Jag testar med 2 enheter.
Fotboll

Kalmar FF – Syrianska FC

 • Postad:
  02 aug 2013
  16:21
 • Rekare: faremisch
 • Spel: 1 AH -1.5
 • Insats: 2,00
 • Odds: 2,54
 • Spreadsheet: Rekar
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  03 aug 2013
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td