Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Luzern – Sion

Dags att åter vända blickarna mot schweiziska Super League som erbjuder många intressanta spel så här i inledningen av säsongen. Det kan möjligen bli någon mer rek inför helgen, men redan nu vill jag puffa för en hemmaseger i mötet Luzern-Sion. I Sions förra hemmamatch mot S:t Gallen rörde sig oddsen något neråt när de släpptes, för att sedan dyka rejält när det närmade sig matchdag. Inför den här matchen rörde sig oddsen lite neråt i början av veckan och har sedan legat i princip still. Förväntar mig att de sjunker igen innan söndag.

Sion
Sion avverkade fem tränare under förra säsongen och hade stora ekonomiska problem. Laget missade Europa League-platsen och hamnade i mitten av serien efter en bedrövlig andra hälft. Inför den här säsongen är nästan hela laget bytt. Legendaren Gattuso har lämnat, liksom Crettenand, Lafferty och Danilo med flera. Laget har värvat 11 nya spelare inför säsongen tillhörande nio olika nationaliteter. Det är uppenbart att det kommer att ta en bit in i säsongen innan tränaren Michel Decastel möjligen kan få ihop truppen till ett fungerande lag.

Han tycks ha börjat från defensiven, efter att laget släppte in horder med mål i slutet av förra säsongen. Hittills i år bara tre på tre matcher. Men framåt gör laget inga mål över huvud taget.

Sion har gått mållöst från hela 12 av sina 14 senaste seriematcher. I sista matchen förra säsongen, betydelselös för placeringarna besegrades Zurich med 4-2. Innan dess förlorade man fyra raka utan att göra mål och årets säsong har man spelat 0-0 hemma mot Zurich och fallit med 0-2 borta mot Young Boys och 0-1 hemma mot St Gallen.

Luzern
Laget bytte tränare i slutet av förra säsongen och då vände det efter en dålig säsong. Den här säsongen har laget inlett friskt och målen har sprutat in. 7-6 på tre matcher två segrar och en förlust. Segrarna har kommit hemma mot Lausanne 2-0 och Zurich 3-2. Förlusten kom borta mot Aarau 2-4
Australiensaren Oliver Bozanic tycks vara en lyckad värvning inför säsongen. Han leder skytteligan efter att ha gjort fyra av lagets sju mål.

Inget av lagen har några avstängningar inför söndagens möte.

Spelet
Jag är lockad att spela Luzern Win to Nil (finns till 3.2 på William Hill och Titan Bet), men med tanke på att Luzern knappast prioriterar försvarsspelet så skulle jag inte bli förvånad om Sions måltorka tar slut och att laget till slut får göra något mål. Jag är dock övertygad om att Luzern kommer att göra fler, därför är rak hemmaseger till 1.95 klart spelvärt.

Spreadsheet över mina rekar hittas här www.sharps.se/spreadsheet/25395
Fotboll

Luzern – Sion

 • Postad:
  01 aug 2013
  11:50
 • Rekare: faremisch
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 1,95
 • Spreadsheet: Rekar
 • Bolag: William Hill
 • Datum:
  04 aug 2013
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Schweiz
 • Liga: Swiss Super League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

turbo 2013-08-05 17:44

tak for tippet.

faremisch 2013-08-04 20:12

1-0 . Även Win to nil hade suttit.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td