Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

NaVi – LGD.cn

Mitt første tips! Får håpe på nybegynnerflaksen står meg bi

Har tippa en del på dota 2 i sommer, og det har gått forholdsvis bra. Har tippa generelt i et par år nå og føler det er på tide at jeg kan bidra litt etter å ha fulgt så mange andre. Litt om min "spillestil": Jeg prøver å kvantifisere seiersprosenter mest mulig og sammenligner disse med oddsen. Jeg bruker 1-5 i innsats hvor 1 = 0.5% og 5 = 2.5%.

Nå om dagen spilles den største turneringen i dota 2 hvor vinnerlaget får fine $1,400,000 i premie. Det har vært to dager med gruppespill hittil og dette er den siste.

Natus Vincere og LGD China er to lag som mange ville plassert som nr. 2 og nr. 3 i verden før turneringen startet (svenske Alliance nr. 1 selvsagt).
I år har de møttes i Alienware Cup som ble spilt i juli. Her møttes de i upperbracket finalen som endte 2-1 til LGD og i finalen som endte 3-2 til NaVi, altså 4-4 i maps. I tillegg til dette, er det ikke noe utifra deres generelle seiersprosenter mot andre lag som tilsier at LGD skal være en så stor underdog som oddsen skal ha det til her.

Jeg har dessverre ikke sett noen av kampene til LGD eller NaVi i denne turneringen, men resultatene tyder på at LGD har underprestert og dette igjen påvirker oddsen til å bli så høy. Med den oddsen som er nå trenger LGD bare ca 35% sannsynlighet for at det skal bli et breakeven spill. Før turneringen ville jeg sagt at dette var nærmest en 50-50. Nå tror jeg LGD har minst 38% sannsynlighet for å vinne ett map. Rundt 38%-43% virker rimelig.

Forventet ROI: Minst ca. 109%
Innsats: 3 units

Til advarsel: Jeg har hittil i The International 3 etter 21 spill gått i pluss, men 5 av 5 innsatser med 3 units har ikke gått inn
Dota 2

NaVi – LGD.cn

  • Datum:
    05 aug 2013
    18:00
  • Sport: Dota 2
  • Land: Internationell
  • Liga: The International 3
  • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td