Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Exeter – QPR

Kommer en till rek här, fortfarande på jobbet men ska försöka göra en bättre rek ändå nu.

Håll i er.

Mellan de här två lagen skiljer det hela två divisoner, QPR som åkte ur Premiere League förra året spelar nu i Championship och Exteter spelar i League 2, enligt mig är oddset på QPR för högt och därför hugger jag det.

Några exakta startelvor har jag inte hittat för den här matchen, de kommer förmodligen släppas senare men i alla fall.

Båda lagen har en 2-1 seger i bagaget, QPR mot Sheffield och Exteter mot Bristol Rovers.

QPR och cuper brukar inte gå så bra och de lär förmodligen ställa upp med ett helt annat lag än i lördags. Dock kan vi förvänta oss Brian Murphy i mål och att Richard Dunne får göra debut i backlinjen, kanske tillsammans med Max Ehmer.
Mittfältet är en annan historia, finns en del rykten om att en del ska bort (från det ej ordinarie), vad jag vet så ryktas Adel Taarabt vara påväg till Fulham, Ji-Sung Park påväg tillbaks till PSV och många som är efter Stephane Mbia.
Ingen av de här tre fanns med i lördagens match och därför finns det med stor sannolikhet att de ställer upp med de tre mittfältare de hade på bänken: Shaun Derry, Jermaine Jenas och Shaun Wright-Phillips.
Charlie Austin gör förmodligen debut på forward men den som ska spela tillsammans med honom är väldigt svårt att veta, många skador bland de eventuella så får helt enkel vänta och se.

Vet väldigt lite om Exter tyvärr, men de har varit nere i Conference, upp till League 1 och ner till League 2 där de nu stannat.
Men ett lag från League 2 bör inte ha en chans mot ett lag som QPR, men, men skrällar kommer titt som tätt, hoppas bara att det inte är en sådan dag idag.

Överlag så är ändå QPR som sagt det bättre laget och bör ta hem den här matchen, annars finns BLGM till oddset 1,82 och det känns även det som att det är spelvärt men mina slantar hamnar på QPR vinst.

Bättre rek än sist men finns stort utrymme för förbättringar.
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Exeter – QPR

 • Postad:
  06 aug 2013
  12:00
 • Rekare: asdex
 • Spel: 2
 • Insats: 30,00
 • Odds: 1,66
 • Betfair
 • Datum:
  06 aug 2013
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Capital One Cup
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td