Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Malmo FF – Swansea

Snabb rek från jobbdatorn....

Senast var det klasskillnad i Wales, 4-0 var i underkant tyckte jag. Nu borde avancemanget vara klart och det känner nog även Malmöspelarna. Malmö har dessutom en superviktig match i Allsvenskan mot AIK på söndag. Swansea har över en vecka till seriepremiär.

Tränare Laudrup har sagt att han inte ska vila några spelare. På ren klass ska Swansea vinna den här matchen, med låt oss säga 2-0?

1.90 på raka tvåan tycker jag är åtminstone 0.20-0.30 för högt.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Malmo FF – Swansea

  • Datum:
    08 aug 2013
    19:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Jobbasigupp 2013-08-08 14:07

Låter svår båda lagen är bra ,men Som du sa Malmö har en viktig match .

hmm

Hoya 2013-08-08 12:01

Även om Swansea spelade ut Malmö i första matchen så kan nog kryssfaktorn vara hög i denna match, Malmö kommer nog välja visa upp sig och sälja sig dyrt. Laudrup har ju uttalat sig om hur viktigt det är att inte släppa in några mål.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td