Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Inter – Real Madrid

2013-08-10 20:00FotbollInter vs Real Madrid BTTS JA! FT 5 1.570

2013-08-10 20:00FotbollInter vs Real Madrid DNB FT 1 8.000

2013-08-10 20:00FotbollInter vs Real Madrid HT FT 1 6.000

2013-08-10 20:00FotbollInter vs Real Madrid 1X FT 3 3.400


Galna odds här i mitt tycke. Båda tränarna har sagt att man kommer spela med något reservbetonade elvor till denna match. Ancelotti matchade Real Madrid otroligt hårt mot Chelsea. Mycket hårdare än jag trodde där många nyckelspelare gjorde 90 minuter. Lägg därtill att några av spelarna (i båda lag) sticker iväg på landslagsspel nästa vecka. Därmed kan jag kan se att många viktiga lirare (speciellt i Madrid) står över denna match. Eller spelar väldigt lite. Med tanke på att ligaspelet drar igång nästa helg (för Real Madrid). Serie A drar igång om två veckor.

Inter har förvisso inte sett sådär jättebra ut under försäsongen, men här senast slog man Juventus efter straffar. Och jag tyckte att man gjorde en helt ok match mot Chelsea, där man dock förlorade med 2-0. Man har en otroligt skicklig tränare i Mazzari som försöker jobba in en ny formation, 3-5-2. Man har också en dags mer vila än Real Madrid. Vilket är till en liten fördel här.

Sen har jag lite intressant info här. Nu är detta inget bekräftat eller så men Ancelotti spelade med två olika elvor under den senaste träningen. En av dessa var en otroligt reservinspirerande elva. Som jag faktiskt tror kan komma att starta matchen, eller åtminstone få göra 45 minuter. Den ser ut så här:

Lopez; Carvajal, Nacho, Mateos, Coentrão, Alonso, Casemiro, Kaká, Di María, Jesé och Morata

Mittbackarna otroligt svaga vilket jag tror kommer leda till minst ett Inter mål. På anfallet två ynglingar i Jesé och Morata. Samtidigt som en ringrostig Alonso gör debut.

Skulle det bli så, så är detta odds ett otroligt fynd. Jag tycker det är mycket som tyder på att det faktiskt kan bli så att Real Madrid startar på detta vis, och därmed är bettet på Inter i halvtid också otroligt bra. Råder alla i alla fall att hålla utkik på startelvorna och ha koll på utveckling inför denna match.

Annars har oddset på Inter komiskt nog höjts rejält under de de senaste dagarna, dock tror jag faktiskt att utvecklingen går åt fel håll här.

Jag går iaf in hårt här med flera spel.

Tack för mig.

Uppdaterat med startelvor i kommentarsfältet här under.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Inter – Real Madrid

  • Datum:
    10 aug 2013
    20:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Mourinho 2013-08-10 19:50

Förlåt; här är rätt Inter-elva:
Handanovic; 14 Campagnaro, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 19 Cambiasso, 17 Kuzmanovic, 90 Olsen, 31 Pereira; 13 Guarin; 8 Palacio.

Inte lika stark som den här under, men ändå ett bra lag på pappret.

Mourinho 2013-08-10 19:23

Inter med en stark elva:

Handanovic, Nagatomo, Ranocchia, Juan, Pereira, Guarin, Cambiasso, Kuzmanovic, Ricky, Icardi, Palacio

Detta blir intressant!

Mourinho 2013-08-10 19:16

Inte riktigt så reservbetonad elva som jag trodde från Carlo:

Diego López; Carvajal, Ramos, Nacho, Arbeloa; Casemiro, Modric; Di María, Kaká, Cristiano and Morata

Ronaldo och Ramos lär bli utbytta i halvlek, blir det det så känns spelen trots allt fortfarande mycket bra.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td