Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Man Utd – Wigan

Det är långt kvar till den här matchen men lägger upp reken redan nu då jag tror att oddset kan komma att droppa tills matchstart.

Manchester Uniteds senaste matcher ser ut:
19-5-2013 West Bromowich 5-5 Manchester United
23-7-2013 Yokohoma F. Marinos 3-2 Manchester United
26-7-2013 Cerezo Osaka 2-2 Manchester United
29-7-2013 Kitchee 2-5 Manchester United
6-8-2013 AIK 1-1 Manchester United

De flesta av de här är vänskapsmatcher men den återkommande faktorn är att United väldigt sällan håller nollan och att det väldigt ofta blir mycket mål.

Wigans senaste matcher ser ut:
14-7-2013 Columbus Crew 1-2 Wigan Athletic
24/7-2013 Morecambe 0-1 Wigan Athletic
27/7-2013 Wigan Athletic 0-1 Dundee United
3-8-2013 Hyde 2-0 Wigan Athletic
3-8-2013 Barnsley 0-4 Wigan Athletic

Wigan har inte gjort mål varje match och deras matcher är sällan lika målrika som Uniteds.

I deras 5 senaste inbördes möten ser statsen ut:
26-2-2011 Wigan Athletic 0-4 Manchester United
26-12-2011 Manchester United 5-0 Wigan Athletic
11-4-2012 Wigan Athletic 1-0 Manchester United
15-9-2012 Manchester United 4-0 Wigan Athletic
1-1-2013 Wigan Athletic 0-4 Manchester United

Enligt de här statsen ser man tydligt trenden att det är United som är målgörarna, och i deras 17 senaste möten har Wigan vunnit en och gjort 5 mål mot Uniteds 54, stor skillnad här. Dock har de här resultaten kommit när United hade Alex Ferguson vilket var ett stort avbräck för laget när han gick. Nu har man David Moyes istället och han kommer nog få ett tungt år.

Med tanke på att AIK spelade oavgjort mot United när de hade spelare som RVP, Nani, Giggs, Carrick Evans m.fl. på plan och ändå inte lyckades vinna så ser jag inte att Wigan inte ska lyckas stänka dit ett mål.
United har inte alls imponerat på försäsongen och jag tror de får det tufft den här säsongen, om de tar någon titel så tror jag att det blir precis.

I senaste matchen hade Wigan fyra spelare som nätade vilket tyder på att de har många som kan göra mål, en stor bredd, vilket är väldigt positivt, det var Maloney, Holt, Watson och Barnett som stod för det och deras nykomling Owen Coyle kunde inte önska sig en bättre start för sitt Wigan. Jag ser det svårt att inte någon av de fyra målgörarna nämnda ovan ska lyckas näta åtminstone en gång mot United.
De ska dessutom spela på samma arena som de mötte Barnsley på nu när de ska möta United vilket är ytterligare en fördel, och med inga skador i truppen kommer Wigan kunna ställa upp med en fullt bra trupp som absolut ska ha chans att göra mål på deras svåra motståndare United.

Jag tror på en målrik men jämn historia där Wigan som senast mötte Barnsley och inledde ligan formidabelt med en fyra måls seger som tog de direkt upp i serieledning. Deras självförtroende är på topp till skillnad mot Uniteds som dessutom har Sevilla imorrn, så ett utvilat Wigan som kan fokusera helt på den här matchen och har kunnat göra det i en vecka till skillnad mot United som endast får ett par dagar att ställa in sig på den här matchen.

Med allt det här i åtanke och speciellt det med Ferguson och Moyes så tror jag att Wigan gör minst ett mål och att United inte ska hålla nollan till 1,8265 i odds ser jag som väldigt generöst.
Wigan +1,5 kan också vara intressant men mitt spel blir som sagt att United inte håller nollan till oddset 1,8265. Oddset är med kommisonen inräknat som Betfair tar vid varje spel.
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Man Utd – Wigan

 • Postad:
  08 aug 2013
  10:13
 • Rekare: asdex
 • Spel: 1
 • Insats: 30,00
 • Odds: 1,83
 • Info: Att Inte Hålla Nollan
 • Betfair
 • Datum:
  11 aug 2013
  15:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Community Shield
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Jobbasigupp 2013-08-08 17:04

låter bra .

asdex 2013-08-08 10:52

Jo, har läst en hel del rekar om andra matcher för att försöka få lite tips på hur jag skulle kunna förbättra mig, tack så mycket!

Ajuste, jo det ska jag fixa, återigen, tack!

kusagwa 2013-08-08 10:49

Bra rek. Du har förbättrat ditt rekskrivande avsevärt jämfört med de två föregående rekarna. Blir högt betyg på denna. Det som jag saknar mest är vilket som är det lägsta odds som du skulle spela till samt en oddsjämförelse länk (dessa spel kan jämföras på betbrain.se).

Tänk även på att dra av 5 procent av oddset (tänker på komissionen nu). Bara till att skriva in spelet i ett sheet och sen efter oddsrutan så finns det en flik med flera olika alternativ varav ett är Betfair. Välj det så blir det omräknat med komissionen bortdragen (antar att du bara har 5 procent komission). Lycka till
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td