Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tokyo Yakult Swallows – Chunichi Dragons

Japanska baseballen har varit sett annorlunda ut i år. Yomiuri Giants har dominerat Central League och Chunichi har inte alls sett lika vassa ut som de senaste fyra-fem åren. För båda lag i matchen ovan har det varit offensiven som felat i år. Dragons snittar 3.59 och Swallows 3.86 runs framåt. De har mötts 15 gånger den här säsongen, många av dom har varit jämna med relativt låga scorer. Så här har resultaten sett ut de senaste två serierna:

8/8 Chunichi - Yakult 2-5
7/8 Chunichi - Yakult 3-4
6/8 Chunichi - Yakult 0-1
7/7 Chunichi - Yakult 3-5
6/7 Chunichi - Yakult 0-4
5/7 Chunichi - Yakult 6-3

Förra veckan spelade man alltså tre matcher, samtliga slutade under 8. I den första av de tre matcherna (6:e augusti) startade samma pitchers som vi kommer se imorgon. Masatu Furuno är hemmalagets val, han gör endast sin tredje start men såg väldigt bra ut mot Chunichi senast. Han tillät endast fyra hits och inga runs över sex innings. Yakults bullpen gjorde sedan sitt jobb och matchen slutade 1-0. Dragons startar Kenichi Nakata, 4-4 med 2.78 ERA efter 71 IP. Nakata var skadad i början av säsongen och har därför inte tillräckligt många matcher för att kvala in i topplistorna för ligan men hade med sina nuvarande siffror varit 6:a i CL och 10:a i hela NPB. Nakata gjorde också en mycket bra match senast (förstås) med en ER på sju IP och även han endast fyra hits.

Av orosmolnen för ett underspel finns främst är en holländare (Antillerna) med MLB-erfarenhet. Wladimir Balentien har skrapat ihop 40 homeruns (och då missade han ändå en del matcher i början av säsongen), en siffra han leder ligan på.

Båda lagen har mött Yokohama BayStars den senaste tiden och jag tror att det kan vara en av anledningarna till att linan är lite hög. Båda lagen kom upp i tvåsiffrigt i varsin match i senaste serien i Yokohama men jag tror vi får se en betydligt snålare match imorgon. Under 8 borde nog varit 7 eller 7.5.
Baseball

Tokyo Yakult Swallows – Chunichi Dragons

 • Postad:
  12 aug 2013
  18:29
 • Rekare: maddmax
 • Spel: UNDER 8
 • Insats: 1,00
 • Odds: 1,89
 • Spreadsheet: (ARKIVERAT)14V
 • Bolag: PinnacleSports
 • Datum:
  13 aug 2013
  11:00
 • Sport: Baseball
 • Land: Japan
 • Liga: Pro Yakyu
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

maddmax 2013-08-13 11:17

Liverapportering från matchen:
http://live.baseball.yahoo.co.jp/npb/game/2013081302/score
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td