Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Belgien – Frankrike

Ett fruktansvärt bra odds här. Spelet är; BÅDA LAG GÖR MÅL? JA!

Prestigematch. Blev utsålt direkt.

Trolig startelva för Belgien:

Courtois, Alderweireld, Kompany (cap), Van Buyten, Pocognoli, Fellaini, Chadli, Witsel, De Bruyne, Hazard - Lukaku

Vertonghen och Vermaelen (mer eller mindre bekräftat att han missar) är tveksamma till spel i Belgien enligt uppgifter. Den förstnämnda lär inte starta då Wilmots bekräftat att Pocognoli startar som vänsterback. Verthongen som har små känningar brukar hålla till på vänsterkanten och jag tror inte man riskerar någonting med honom ikväll (inte ens som mittback). Två stora avbräck i defensiven om så blir fallet alltså. Mycket upp till Kompany om Belgiens defensiv ska sitta 100%:igt. I övrigt har man ett otroligt starkt offensivt lag. Med Hazard, Lukaku, Benteke, De Bruyne, Chadli, och så vidare. Vilket nästan alltid brukar leda till målgaranti, speciellt på hemmaplan. Man har tex gjort mål i de 14 senaste matcherna på hemmaplan, inkluderat kval och träningsmatcher. Senast man blev nollat på hemmaplan var mot Tyskland 2010. I dom senaste tio träningsmatcherna har man bara blivit nollade en gång på hemmaplan, mot Kroatien 2010 det också.

Uppdaterat: Elvan ovan är officiell. Ingen Vertonghen eller Vermaelen alltså.

I sina (Belgiens) fem senaste träningsmatcher (hemma och bortaplan) har båda lag gör mål gått igenom, fyra gånger av fem. Målsnittet i dessa matcher har legat runt fyra mål per match. Belgien tenderar helt klart att prioritera offensiven i dessa mindre betydelsefulla matcher. Och tendensen är som sagt att man brukar släppa in något mål här och där.
-
Frankrike i sin tur är väldigt oberäkneliga i min mening. Man har förlorat fyra av de fem senaste matcherna (kval och vänskap). Förvisso mot bra motstånd (Brasilien, Uruguay, Spanien och Tyskland), men där börjar ändå dyka upp krav efter bra prestationer och vinster. Något som även tränaren Deschamp påpekat i media inför match. Så jag tror att fransmännen till denna match kommer vara väldigt måna om att göra bra ifrån sig. Jag kan tänka mig att man tar matchen på större allvar än belgarna även om inget av lagen såklart vill förlora.

Deschamp har redan släppt elvan och den ser ut så här:

Lloris; Sagna, Koscielny, Abidal, Evra; Guilavogui, Kondogbia; Payet, Valbuena, Ribéry; Benzema

Jag gillar trion bakom Benzema. En trio som inte är rädda att gå för genombrott och gå för mål. Då jag kan tycka att Frankrike blir otroligt lättlästa och statiska när man startar med både Nasri och Ribery. Ribery, Valbuena och Payet som alla tre är i mycket bra form. Vilket är vitalt för detta spel. Den senare gjorde två mål i ligapremiären för Marseille, där också lagkompisen Valbuena stod för en fin insats. Benzema är förvisso ett frågetecken och lider för närvarande av måltorka i landslaget. Men kapaciteten är där och någon gång måste det lossna. Annars är han faktiskt lite underskattad när det kommer till assistspelet, där han brukar leverera bra siffror.

Frankrikes försvar ser något tveksamt ut. Abidal tillbaka från start, lite märkligt kan jag tycka. Bra med boll, och i uppspelen men jag tror han kommer få problem med Belgiens snabba spel. Ny mittfältsduo med Guilavogui, Kondogbia. Litet frågetecken där också. Inte särskilt samspelta och frågan här är också om man komma hinna med Belgiens fart och omställningar.
-
Belgien har släppt in sju mål på sina fem senaste träningsmatcher. Då har man mött sämre offensiva lag än Frankrike. Förvisso slutade förra träningsmatchen lagen emellan med 0-0 (2011) i Frankrike, men jag har svårt och se ett liknande scenario idag i Belgien. Oddset på att båda lag gör mål är i min mening mycket bra,

2013-08-14 21:00FotbollBelgien vs Frankrike BÅDA GÖR MÅL? Ja FT 8 1.950


Har även ett överspel på Sverige mot Norge, som jag tycker är mycket bra. Se mitt spreadsheet.
Fotboll

Belgien – Frankrike

  • Datum:
    14 aug 2013
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Belgien
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td