Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Boca Juniors – Newells

Min första rek här på Sharps
Boca Juniors tar emot Newells Old boys hemma.

Newells kommer från en mycket fin säsong. Där man kommer från en förlust mot Velez Sarsfield i La Super Final. I Argentina är det uppdelat i två delar, vår- och höstsäsong, där vardera vinnare möts i en slutgiltig final.

Hade även en run i Copa Liberatores, där man först slog Atletico Miniero med 2-0 på hemmaplan, men när det vankades retur fick dom allt annat en bra början, underläge redan i den 4e minuten och oturligt nog satte Miniero 2-0 i slutminuterna av matchen. Efter en mållös förlägning blev det straffar där Atletico drog det vassare strået. Detta var för ca 1 månad sen, och det har hänt en del i klubben sen dess.

De har tappat sin viktigaste målgörare, Scocco, som stod för 24 mål på 28 matcher samt 6 assist. Mittbacken Vergini har lämnat, som var i stort sett ordinarie hela säsongen. Lägg därtill skador på backarna Gabriel Heinze och Marcos Caceres. Dessa tre backarna spelade alla runt trettio matcher var förra säsongen, det råder backproblem för gästerna.

Deras tränare har lämnat för Barcelona, han tog även med sig de två assisterande tränarna. Nya tränaren Alfredo Berti får ingen rolig första match. Som förövrigt tog över laget så sent som 24 Juli.

Oturligt för Newells är viktige Maxi Rodriguez (tidigare i Liverpool och Atl. Madrid) indospibel pga landskampsuppdrag.

Jag tycker inte Newells har gjort tillräckligt med värvningar för att fylla tomhålet för Scocco, som dom fick 5 miljoner euro för. Det kanske kommer in en och annan kvalitetsspelare, men än så länge har dom fått in spelare gratis och ynglignar på lån. Dom tog in gamle räven David Trezeguet, som dock är skadad och inte spelat en match sen tidigt i våras.

Detta blir den första matchen på säsongen för Newells. Boca har däremot redan spelat en bortamatch, där de vände underläge till seger efter mål av Diaz och Riquelme.

H2H.
Som ni ser möttes de tre gånger på bara 5 dagar i Maj. Dubbelmöte i Copa Liberatores där Newells vann efter straffar.

29-05-13 Copa Lib. Newells Old Boys 0 0 Boca Juniors [1rött, 56e]
27-05-13 Primera Div. Newells Old Boys 4 0 Boca Juniors [1rött vid ställning 1-0, 44e]
24-05-13 Copa Lib. Boca Juniors [1rött, 90e] 0 0 Newells Old Boys
16-11-12 Primera Div. Boca Juniors 0 - 0 Newells Old Boys
26-02-12 Primera Div. Boca Juniors 2 0 Newells Old Boys
21-08-12 Primera Div. Newells Old Boys 0 1 Boca Juniors


En hel del 0-0 resultat som ni ser, men röda kort har verkligen förstört det för Boca. Nu gäller det för spelarna att kontrollera känslorna.

Juniors gjorde inte sin bästa säsong och gjorde en usel vårsäsong där bortaspelet inte alls klickade, men hemma vart det ett helt ok facit med 3-5-1. Boca är ett erkänt starkt hemmalg och under höstsäsongen hade dom fina 7-3-0 hemma på La Bombonera.

Förra säsongen får ses som ett misslyckande. Nya tag i år och man har värvat in Fernando Gago, mittbacken Daniel Diaz från Atletico Madrid, som fick bästa tänkbara start då han avgjorde bortamatchen i slutminuterna. Emmanuel Gigliotti från Colón där han stod för 21 mål på 36 framträdanden. Sista värvningen lär behövas då man tappat förra säsongens top-scorer Santiago Silva, som dock hade kommit upp till åren. Viktigaste spelaren är utan tvekan Riquelme, som fortfarande levererar vid 35 års ålder och är den evige spelfördelaren på mitten.

Just nu är Marathonbet marknadshögst med 2.35 på raka 1an. Skulle inte förvåna mig om oddset sänks ytterliggare under dagen pga alla avbräck Newells har.

Tror att revanchlusten är stor hos Boca och nu när dom har chans att tvåla till Newells inför sina hemmafans tror jag dom tar den.
Fotboll

Boca Juniors – Newells

  • Postad:
    13 aug 2013
    03:55
  • Rekare: rakaa
  • Spel: 1
  • Insats: 2,50
  • Odds: 2,35
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    14 aug 2013
    00:15
  • Sport: Fotboll
  • Land: Argentina
  • Liga: Torneo Inicial
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

truedavis 2013-08-14 12:52

@rakaa

Tycker inte att du har något att be om ursäkt för. Din rek var välanalyserad och teoretiskt sett så borde den gått in. Men... det finns parametrar i fotboll som man aldrig kan räkna in, och resultaten är inte alltid fullt logiska

rakaa 2013-08-14 01:59

Nattsvart... Ber om ursäkt till alla som ryggade.

Jobbasigupp 2013-08-13 17:25

Mig med !

stn 2013-08-13 14:47

Snyggt Du lyckades övertala mig!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td