Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Chiba Lotte Marines – Rakuten Golden Eagles

Vi vänder blicken ännu en gång till landet där solen stiger. Nu blir det Pacific League, där ettan och tvåan möts för 15:e gången denna säsong. Golden Eagles leder inte bara de interna mötena (8-6) men även PL (och hade placerat sig 2:a i NPB totalt). PL har varit relativt jämn i år (tillskillnad från Central League) och de flesta lagen släpper någonstans runt 3.5 runs per match. Båda morgondagens lag snittar dock 7.95 runs per match totalt. Tidigare möten lagen emellan, sedan Interleague Play:

13/8 Chiba Lotte - Rakuten 3-0
28/7 Rakuten - Chiba Lotte 5-4
27/7 Rakuten - Chiba Lotte 8-1
26/7 Rakuten - Chiba Lotte 3-2
4/7 Rakuten - Chiba Lotte 8-4
2/7 Rakuten - Chiba Lotte 7-0

Det har alltså varit 3-3 i O/U med en 8-lina. Imorgon tror jag mer på att dagens matchbild upprepas än 9-10 runs kommer in. Golden Eagles startar en intressant pitcher vid namn Takahiro Norimoto. Han är 10-6 med 3.38 ERA och har producerat mängder av quality starts (eller nära) för sitt lag. Senast (8/8) mötte han ORIX Buffaloes och släppte 2 ER på endast fem hits och 7 IP. Norimoto är efter sin lagkamrat, den fantastiska Masahiro Tanaka, en av de mest strikeout-benägna pitchers i Pacific League och har dessutom hyffsad kontroll vilket har lett till en WHIP på 1.16. Jag tror inte Marines bör få in fler än några enstaka runs, särskilt då de inte sett Norimoto på väldigt länge.

För hemmalaget skickas Shunsuke Watanabe fram. Watanabe har varit skadad hela säsongen och det är svårt att avgöra hur väl förberedd han är inför morgonens match. Watanabe är 36 år gammal och det sades att han funderade på att ge upp under skadan i år. Han har dock en enorm erfarenhet och jag tror inte Eagles får en lätt uppgift, särskilt inte om Watanabe vet att han har en utvilad bullpen bakom. Jag tror vi får se 5 IP och förhoppningsvis kan vi slippa mer än 2-3 runs i baken.

När det gäller offensiven har varken Lotte eller Rakuten bidragit med fyrverkerier i år. Hemmalaget snittar 3.92 framåt och Eagles 4.30. Till fördel för ett underspel hör att de placerar sig endast 9:a och 10:a (av 12 lag) i home runs, och de kommer antagligen få skapa runs på andra sätt imorgon. Detta till trots, Eagles har stulit näst färst bases i hela ligan och det hjälper inte.

Watanabe kan förstaås få problem, men efter över 100 dagars vila har inte Marines tagit några risker. Jag ser värde i det här spelet ned till 1.85 åtminstone. Marathon har spelet med 7.5 lina vilket jag tycker är mer korrekt, fler bookies lär erbjuda odds närmare matchstart.
Baseball

Chiba Lotte Marines – Rakuten Golden Eagles

  • Postad:
    14 aug 2013
    20:19
  • Rekare: maddmax
  • Spel: UNDER 8
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,02
  • Spreadsheet: (ARKIVERAT)14V
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    15 aug 2013
    11:15
  • Sport: Baseball
  • Land: Japan
  • Liga: Pro Yakyu
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

maddmax 2013-08-15 10:06

Tack Shell. Ja, förhoppningsvis kan Watanabe visa gammal form. Vet att han var i femte inningen med endast en hit släppt när han blev skadad i April (line drive på benet).

Om någon har följt med finns livescore här:
http://live.baseball.yahoo.co.jp/npb/game/2013081505/score

Shell Peppe 2013-08-14 21:26

Bra rek! sitter själv & lurar på Chiba då formen är god & oddset tilltalar mig.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td