Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Boston Red Sox – New York Yankees

Klassisk matchup mellan två storlag i American League East. Tio gånger har lagen spelat mot varandra iår, dagens hemmalag leder med 6-4 i matcher. Boston Red Sox leder divisionen med 72-52 och ESPN anser deras chans till playoff vara nästan 90%. New York Yankees har haft det tuffare, särskilt med tanke på vissa lagmedlemmars förehavande återberättade i media. Det största problemet är dock skador, med namn som Jeter, Youkilis, Teixeira, Hafner och Cervelli borta. Med 63-58 är man visserligen över 500-strecket men det behövs många vinster än för att ens tänka på slutspel.

Yankees har dock visat prov på bra baseball den senaste veckan. Man är 5-1 de senaste, bl.a. en 10-3 vinst mot Red Sox igår och offensiven har verkligen sett fantastisk ut. De senaste fem har man ett BA på .364 som lag, de senaste 10 .296. Samma siffror för Red Sox är .247 och .278. Skadorna till trots, Yankees har inte suttit vid sidlinjen utan tagit ett par riktigt tunga namn för att stoppa blödandet. Mark Reynolds hade långt från en toppensäsong i Cleveland men i sin första match för Yankees igår blev det 2 hits, varav en homerun (3 RBIs). Det andra stora namnet man fått in är Alfonso Soriano. Soriano var en besvikelse i Chicago efter att ha skrivit på ett enormt kontrakt men killen kan slå och sitter på .320 BA sedan han kom till sitt nya lag (3 hits, 1 HR, 4 RBI igår). Sist men inte minst måste man nämna A-Rod som, oavsett vad man tycker om honom, för tillfället spelar och träffar bollen.

New York startar ikväll Hiroki Kuroda. Kuroda är 11-7 (14-10 i team) med 2.33 ERA och 1.02 WHIP. De senaste tre matcherna har han varit ännu bättre med 1.23 ERA (0.91 WHIP). När Kuroda startar blir det sällan mycket runs (4-18 i O/U) och jag tror att med en het offensiv i ryggen kan det bli 12:e vinsten idag. För drygt en månad sedan startade Kuroda mot Red Sox och då blev det en 5-2 vinst för NY (7 IP, 5 H, 2 ER). För detta spelet är det intressant att i Kurodas sju senaste starter har Yankees inte legat under efter fem innings en enda gång! I fem av dessa har man haft en ledning.
Boston skickar fram John Lackey, 7-10 (9-12 i team) och 3.32 ERA. De senaste tre har dock varit tuffare, 4.05 ERA och 0-2. Inte nog med att han pitchat något sämre, men han har inte fått mycket runsupport heller. Hans enda start mot Yankees i år vara samma match som Kurodas senaste mot Boston, då blev det 4 ER på 6.1 IP. Yankees ledde den matchen efter 5.

Fenway Park är Fenway Park, jag säger inte att Yankees kommer få det lätt ikväll. Boston trivs verkligen där (39-22). Det är svårt för vilket lag som helst, men Red Sox fans är speciellt ilskna mot Yankees. Med det sagt, Yankees har vunnit 10 av de senaste 14 mötena här och med dagens matchup ger jag dom mer än en ärlig chans. Oddset är i mina ögon snett, särskilt när man klipper ned matchen till 5 innings. Kuroda har inte spelat mindre än fem innings sedan den 22:a maj. Jag gillar Yankees ner hela vägen till 1.95 i denna matchup.
Baseball

Boston Red Sox – New York Yankees

  • Postad:
    17 aug 2013
    17:19
  • Rekare: maddmax
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,18
  • Spreadsheet: (ARKIVERAT)14V
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    17 aug 2013
    22:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: 1st 5

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td