Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Stuttgart – Bayer Leverkusen

Plus och minus med detta bet:

+ Leverkusen är ett lag som passar Stuttgart illa. Bayer04 har slagit Stuttgart fler gånger än man slagit någon annan Bundesliga-klubb. Stuttgart har inte vunnit någon av de sex senaste mötena lagen emellan. Fyra vinster för Bayer04 och två kryss. Bayer04 har gjort minst ett mål mot Stuttgart i elva raka inbördes möten. Under dessa matcher har man snittat 2.5 mål per match mot Stuttgart.
En annan som trivs mot Stuttgart är Leverkusen-anfallaren Kiessling. Han har nätat mot Stuttgart fler gånger än mot något annat Bundesliga-lag (12 mål på de 8 senaste matcherna). Dessutom står han för tillfället på 99 mål för Bayer04. Lär vara sugen på att göra sitt 100:e mot sitt favoritmotstånd.

+ Stuttgart har stora problem i defensiven. Serdar Tasci och Georg Niedermeier är båda skadade. Två givna mittbackar som gjorde över 40 starter förra säsongen (i alla tävlingar). Båda skadade sig under förra veckans matcher. Niedermeier missade ligapremiären medan Tasci bara spelade dryga 20 minuter (innan skadan). I en premiär där Stuttgart förlorade med 3-2. Ersättare kommer därmed vara Antonio Rüdiger, en 93 som startade elva matcher förra säsongen. Eller kanske också 89:an Röckner, som spelade i andralaget förra säsongen. Bredvid någon av dessa lär Schwaab spela, som kom från Leverkusen till denna säsong. Schwaab som trivs allra bäst som högerback. Schwaab som användes som en truppspelare i Bayer04. Därmed är det inte en direkt kvalité-spelare som kommer höja Stuttgart.

+ Leverkusen har inga skador och kommer med bästa möjliga trupp.

+ Bayer04 har en bättre trupp och kvalité i sin startelva än Stuttgart. Stuttgart som slutade på nedre halvan förra säsongen har till denna säsong haft en relativ stor spelaromsättning. Däremot är kvalitén enligt mig i princip oförändrad. Noterbara spelarköp är försvararen Schwaab som kom på free transfer och norska anfallaren Abdellaoue. Inget att höja ögonbrynen för. Man hade stora problem i EL-kvalet mot Bate Plovdiv för en vecka sedan där man tog sig vidare med nöd och näppe (1-1 borta och 0-0 hemma). Offensiven imponerade inte som under förra säsongen och försvaret såg vilset ut. Och det var bara tur att man inte åkte ut här. Det finns helt enkelt mycket frågetecken i detta Stuttgart och något topplag lär man inte bli, det finns iaf inte mycket som talar för detta.

Bayer04 har i sin tur blivit av med tre mycket bra spelare i Carvajal, Kadlec och Schurrle, till denna säsong. Men man har samtidigt värvat mycket bra och hämtat in spelare som mittfältaren Emre Can från Bayern Munchen. Mittbacken Spahic från Sevilla. Målvakten Palop från samma klubb. Högerbacken Donati från Inter. Och den spännande koreanen Min Son från Hamburg. Som gjorde tolv mål i Bundesliga förra säsongen. Det är bra ersättare och man har en bred och skicklig trupp som bör sluta topp fem i ligan. Man har spelat bra under försäsongen med många mål och vinster. Samtidigt som man vann sin första ligamatch mot Freiburg med 3-1, på hemmaplan.


- Stuttgart var förvisso ett lag på nedre halvan förra säsongen men man skrällde mot topplag då och då förra säsongen på hemmaplan. Bayer04:s försvar såg sådär ut i premiären även om man vann den matchen. Men någon som är positivt för Bayer04 är att tränaren Sami Hyypiä är medveten om detta och att han verkligen påtalat inför match att man måste jobba stenhårt i försvaret. Kan Leverkusen hålla nollan intakt eller tom bara släppa in ett mål så ser jag stora vinstchanser för bortalaget.

Så här kan lagen komma att starta:

Stuttgart:
Ulreich - Sakai, Schwaab, Rudiger, Rausch - Gentner, Boka - Harnik, Leitner, Traore - Ibisevic (4-2-3-1)

Bayer Leverkusen:
Leno - Donati, Toprak, Spahic, Boenisch - Castro, Reinartz, Bender - Sam, Kiessling, Son (4-3-3)

Tror helt enkelt Leverkusens fart och offensiv blir för mycket för Stuttgart, speciellt med tanke på deras två stora avbräck i mittförsvaret. Man är snäppet vassare än Stuttgart och man har, historiskt sätt, väldigt lätt för hemmalaget. Leverkusen spelas till en medelhög insats.
Fotboll

Stuttgart – Bayer Leverkusen

  • Postad:
    16 aug 2013
    22:45
  • Rekare: offside
  • Spel: 2
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,15
  • Bolag: Ladbrokes
  • Datum:
    17 aug 2013
    15:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lawio 2013-08-17 12:36

Mycket bra rek, ryggar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td