Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

HJK – FC Honka

Hej!

Tänkte starta en dagbok + rekar från finska Mestis (hockey) till hösten då jag har bra koll på serien. Men för att lära mig hur reksystemet fungerar tänkte jag att jag tjuvstartar med lite fotbollsrekar från finska Veikkausliiga

Min första Veikkausliiga-rek blir Helsingforsderbyt på söndag, tillika seriefinal med mycket på spel. Honka leder serien med 4p före HJK som har en match mindre spelad.

Båda lagen har bra form även om Honka drar det längsta strået i den jämförelsen.
# Team MP W D L F A D P
1 Honka 6 4 1 1 8 3 +5 13
5 HJK 6 3 3 0 8 2 +6 12

Bägge lagen saknar även viktiga kuggar iom att Honka tvingas komma till spel utan sin defensiva mittfältare M.Yaghoubi. Medan HJK saknar mittfältarna R.Schüller (avstängd) och M.Väyrynen (skadad).

Efter säsongen 2012 slängde man ut Antti Muurinen som lett laget till 4! raka mästerskap. Istället plockade man in Sixten Boström, säkerligen bekant för de flesta efter tiden i Örebro.
HJK:s material tippades innan säsongen leka hem segern i Veikkausliiga och man slog på stora trumman om att man skulle ta sig till CL-gruppspel. Man fick hem flera återvändare (Mika Väyrynen, Teemu Tainio och Mikael Forssell) med rutin från PL och andra europeiska toppligor. Dock har ingen av dessa presterat ens i närheten av vad som förväntades.
Det har visat sig vara svårare än väntat att ens klara sig mot de inhemska lagen och lägg därtill att man åkte ut direkt i 2a kvalomgången av CL mot estniska Nômme Kalju och HJKs säsong har varit allt annat än en dans på rosor.
Sixten Boström är en pressad man i dagens läge. Han har (med undantag för några enstaka matcher) inte lyckats gjuta in ett fungerande spelsystem och senaste matchen mot FC Inter lär ska ha varit riktigt dålig fotboll från HJK:s sida trots att man höll på att snubbla hem 3p dock fick man nöja sig med 1p. Förlorar man denna match lär Sixten få sparken.

FC Honka inledde säsongen som ett riktigt krislag trots några profilvärvningar i Rubén Palazuelos från skotska ligan, Abdoulaye Méïté med över 100 matchers erfarenhet från PL, samt en oslipad diamant i form av Gideon Baah.
Efter den dåliga starten ryckte man upp sig och har nu på de 15 senaste matcherna 11 vinster och 2 oavgjorda!



Detta lär bli en jämn match med två nervösa lag som inte vill förlora, kryssrisken är således ganska hög och den lite mera våghalsige kan gott testa att spela kryss, men jag känner det som att Honka är det starkare laget av de 2 och vill säkra upp med Honka +0.5.
Spelet är alltså på 4/5 units!

Lägsta spelbara odds ligger kring 2.00!
Fotboll

HJK – FC Honka

  • Postad:
    14 aug 2013
    14:29
  • Rekare: wize
  • Spel: 2 +0.5
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,17
  • Bolag: 188Bet
  • Datum:
    18 aug 2013
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Finland
  • Liga: Veikkausliiga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td