Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

PSV – AC Milan

Match mellan PSV och Milan

PSV har i den holländska ligan än så länge gjort riktigt bra ifrån sig, man har visat en grym offensiv. Man har 11 gjorda mål och 2 insläppta på 3 matcher. Deras unga belgiska spelare på toppen, endast 17 år, Bakkali har imponerat stort, med 3 mål på 2 matcher och på framfart ser jag honom som en riktigt grym spelare med en god framtid. Tror Milan får passa sig för honom.

Milan har inte börjat serie A än men har däremot mött ett par bra lag i försäsongsmatcherna som City och Chelsea, båda de matcherna gick Milan från förlorande. Dock har man sin Balotelli som jag tror kommer ställa till det för PSVs försvar.

PSVs senaste sex matcher har alla slutat med vinst för PSV medan Milan på samma antal matcher har fyra vinster och två förluster (City och Chelsea), en av vinsterna kom mot Valencia. Här får man ha i åtanke att Milans motstånd har varit av högre klass än det som PSV har ställts mot.

Lagens senaste matcher:

PSV
30-7-2013 PSV vs Zulte-Wargem 2-0
3-8-2013 ADO Den Haag vs PSV 2-3
7-8-2013 Zulte-Waregem vs PSV 0-3
10-8-2013 PSV vs NEC 5-0
17-8-2013 PSV vs Go Ahead Eagles 3-0

Som man ser ett väldigt målproducerande lag.

Milan
27-7-2013 Valencia vs Milan 1-2
31-7-2013 Milan vs Manchester City 3-5
1-8-2013 Milan vs São Paolo 1-0
5-8-2013 Milan vs Chelsea 0-2
8-8-2013 LA Galaxy vs Milan 0-2

Milan har även de en tendens att göra mål, dock blev man mållösa när man mötte Chelsea och som man även ser är att Milan har stött på betydligt svårare motstånd än PSV.

Matchbild:
PSV kommer förmodligen gå in med stor respekt för motståndarna Milan men inte på ett dåligt sätt, utan snarare på ett positivt sätt. Inte en chans att man underskattar motståndet så att säga och det gäller Milan också. Båda vet att de möter lag som är bra offensivt och som även har ett starkt försvar. PSV har fördel av hemmaplan där de även är väldigt starka, och de kommer spela rolig fotboll, som de brukar.
Jag tror inte på något tidigt mål i den här matchen, snarare att lagen börjar lite avvaktande men ganska snart kommer matchtempot ökas och då kommer vi få se en riktigt bra match.
PSV kommer inte vara lätta att slå för Milan och jag ser faktiskt fördel för PSV. Milan kommer inte få en walk in the park i Holland inte.

Möjliga startelvor:

PSV
Zoet; Arias, Burma, Rekik, Willems; Wijnaldum, Hiljemark, Maher; Bakkali, Locadia, Memphis.
Bakkali, Locadia och Memphis (Depay) skapar en stark anfallskedja som, som sagt har varit duktiga på att göra mål. Sedan har man sitt mittfält, Maher, Hiljemark, Winaljdum. Winaljdum är även det en spelare som är duktig på att göra mål och honom får Milan också passa sig för. Försvaret, Arias, Burma, Rekik och Willems, ett stadigt försvar som är bra på att just försvara. I mål kommer vi se Zoet,.
Försvaret kommer få det tuffare idag än vad de är vana med och Zoet kommer nog få jobba lite mer än vanligt.

Milan
Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Constant; Poli, De Jong, Montolivo; Boateng, Balotelli, El Shaarawy.
Boateng, Balotelli och El Shaawawy ser vi i Milans anfall där Boateng kommer ha en roll mellan mittfältet och Anfallet, vi kommer se Milan jobba hårt för att få in ett mål och det tror jag de lyckas, tror Balotelli stänker in den. De har ett stabilt mittfält bestående av Montolivio, De Jong och Poli som kommer stå för många fina passningar. I försvaret har de Abate, Mexes, Zapata och Constant som kan komma att få lite hjälp av Poli och De jong att försvara mot ett starkt offensivt PSV.
PSV kommer med ett mycket ungt lag och möter rutinerade spelare i Milan som är vana vid sådana här matcher men det ska inte hindra det hungriga PSV från att näta.

Som sagt tror jag att Milan kommer få det svårt här i Holland och jag tror faktiskt PSV lyckas knipa den här segern, tror inte på något målkalas men om jag skulle tippa resultat skulle det vara 2-1 till PSV men det skulle lika gärna kunna bli 1-2 till Milan.

Därför blir mitt bet BLGM till oddset 1,6745 (med kommission från Betfair medräknad).
Ser spelvärde ner till 1,6.

Tror på det här spelet och jag ser inte hur två sådana bra lag på att göra mål skulle misslyckas med det i den här matchen. Eftersom jag tror att det kommer bli en sådan jämn match och jag tycker båda lagen har god chans till vinst tycker jag det här känns säkrare men det är sådant som märks. Hade jag satsat på att ett av lagen skulle vinna hade det varit på PSV.

Spelet blir alltså på BLGM till oddset 1,6745.

För att jämföra odds kan man kika på bl.a. www.betbrain.com eller www.oddsandstats.com
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

PSV – AC Milan

  • Postad:
    20 aug 2013
    10:27
  • Rekare: asdex
  • Spel: Annat
  • Insats: 30,00
  • Odds: 1,68
  • Betfair
  • Datum:
    20 aug 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

alive 2013-08-20 15:10

Rygg på denna!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td