Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

San Diego Padres – Pittsburgh Pirates

Pittsburgh Pirates har spelat riktigt bra i år, trots en del skador på pitchingsidan, i den tuffaste divisionen i National League. Man har vunnit 73 och förlorat 51 matcher och ligger en match före St. Louis Cardinals, med 42 av vinsterna på hemmaplan. Med under 40 matcher kvar av säsongen har laget från stålets stad alltså väldigt fina chanser att ta en direktplats i slutspelet. Laget hade dock en betydligt större ledning tidigare och har tappat en del av gnistan mot slutet. De senaste tio matcher har man bara lyckats knipa tre vinster, och inte bara Cardinals men även Cincinnati Reds börjar närma sig i orolig takt. Igår blev man ett vinnande lag igen med en 3-1 vinst mot dagens hemmalag, San Diego Padres.

Padres har inte spelat sämre än väntat den här säsongen, man ligger på en femteplats i NL West med 56-69. Jag vågar nog säga att man har gått lite över förväntan, sedan All-Star breaket har man vunnit serier mot bl.a. Cincinnati, NY Yankees, och Arizona. Laget spelar bra hemma, 33-30. Petco Park, Padres hemmaarena, är (ö)känd för hur tufft det är att få in runs. San Diego släpper i snitt 3.50 runs per match hemma, på bortaplan är den siffran nästan 5.

Pittsburgh skickar fram A.J. Burnett till mounden inatt. Burnett gör sin andra säsong för Pirates och har fått lite av en renässans här. Tidigare (i Marlins, Blue Jays, och Yankees) hade Burnett stora problem att bli en konsistent vinnande pitcher men förra året hade han 16-10 i W-L. I år är det endast 5-8, men med en imponerande ERA på 3.18. Detta till trots, Burnett har haft problem de senaste par veckorna. I två raka matcher har Burnett släppt fem ER (på 5.2 och 4.1 innings pitched). Detta kom efter att han gjort en full match mot Colorado. Man kan spekulera mycket på vad det beror på, men statistiken pekar på att Burnett inte är lika bra på bortaplan. Hemma är han 3-3 med 2.42 ERA, på bortaplan 2-5 med 4.06 ERA.

Mot Burnett ställs Tyson Ross. Ross är 3-5 med 2.62 ERA. W-L är lite missvisande dock då han var reliever under en lång period. Nu har han dock fått fem raka starter och det han gjort är riktigt, riktigt bra:

15/8 mot NY Mets - 7 IP, 1 ER, 5 H (ND)
10/8 mot Cincinnati - 7 IP, 1 ER, 4 H (W)
3/8 mot NY Yankees - 6 IP, 2 ER, 3 H (L)
28/7 mot Arizona - 8 IP, 0 ER, 3 H (W)
23/7 mot Milwaukee - 6 IP, 1 ER, 2 H (W)

Inte nog med att han spelat enormt snålt (ett WHIP under denna perioden på 0.79 (!)), men det har varit mot bra lag. Minst lika intressant är att han har 36 strikeouts (på 34 innings), vilket är viktigt i 5 innings spel då det finns mindre marginaler för misstag.

Pirates är det bättre laget i den här matchupen på pappret, men A.J. Burnett siffror (5-8) tyder på problem med runsupport. Trots att han pitchat bra (om än inte på slutet) ger inte Pittsburgh honom något offensivt stöd. Dessutom har laget endast slagit .235 de senaste tio (och .221 mot högerhänta), och jag har svårt att se hur detta ska vända mot en superhet pitcher i den tuffaste platsen att vara batsman. Padres är inte kända för sin offensiv (och har saknat sina tunga offensiva kort Quentin och Maybin länge nu) men stretar emot hyffsat. De senaste 10 har man .245 i BA med .257 mot righties.

Jag tror att Ross kan bli mycket tuff mot Pittsburgh, särskilt i början av matchen då Pirates aldrig har mött honom tidigare. Lägg på detta en vek offensiv och då tror jag det räcker för Padres att få in en eller två runs efter 5 innings för att ha ledningen. Jag värderar San Diego betydligt högre än bolagen, det här är en coinflip (i allra sämsta fall) för Pirates.
Baseball

San Diego Padres – Pittsburgh Pirates

  • Postad:
    20 aug 2013
    17:01
  • Rekare: maddmax
  • Spel: 1 ML
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,12
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    21 aug 2013
    04:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: 1st5

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td