Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Seibu Lions – Fukuoka Softbank Hawks

Seibu Lions tar emot Fukuoka Softbank Hawks imorgon, i första matchen i en serie som kan ha stor betydelse för vinnaren. Just nu ligger Hawks och Lions sex respektive sex och en halv match bakom ledande Rakuten Golden Eagles i Pacific League. Hawks har 55-52-1, Lions 54-52-1 den här säsongen. Dock anser jag bortalaget vara det bättre laget, med 81 runs mer gjorda än vad de släppt in, vilket kan jämföras med plus/minus noll för Seibu. Fukuoka har också mest kraft av de två, man leder PL i både batting average (.273) och antal homeruns (98).

Lagen har mötts hela 16 gånger denna säsong och Fukuoka har vunnit 11 av dessa. De har alltså mycket fin statistik mot Lions men även när de spelar i Saitama. I förra veckan möttes man tre gånger:

15/8 Seibu Lions - Fukuoka Hawks 4-13
14/8 Seibu Lions - Fukuoka Hawks 3-11
13/8 Seibu Lions - Fukuoka Hawks 5-9

Idag förlorade Lions med hela 18-1 mot Marines och det skall nog krävas mycket för att laget skall komma tillbaka, "hemmaplan" till trots (matchen spelas i Omiya, inte Saitama). Inte nog med förlusten, Lions bullpen har fått spela väldigt många innings de senaste dagarna. Första matchen mot Marines blev startern utbytt efter 1.1 innings, och resultatet såg vi förstås idag. Hawks är medvetna om detta och vet att om Lions starting pitcher för dagen, Ryoma Nogami, gör färre än sex innings har hemmalaget stora problem. Nogami har visserligen 8-3 i W-L och en respektabel ERA på 3.52. Men ser man på de senaste matcherna har han tillåtit 3-3-7 ERs. Senast blev en förlust, trots 7.1 IP. Nogami har också haft problem mot Hawks. Hans ERA mot dessa (på tre starter den här säsongen) är 6.30.

Det stora skälet till att oddset är såpass högt är att Fukuoka startar en long reliever. Shinya Kayama har inga starter den här säsongen men 22 matcher under sitt bälte. Laget har höjt hans innings pitched successivt, och han är nu uppe runt 4. Imorgon blir som sagt första starten och jag tror att vi kan få se minst fem innings. Kayama har under sina 22 matcher ett WHIP på under 1 och ett ERA på 2.08. Han har dessutom inte tillåtit en enda homerun och med Lions veka bats tror jag inte det är i fara denna match heller. I förra veckan spelade Kayama mot just Lions, han gjorde 3.2 innings (alltså 11 outs) och tillät inte en enda hit. Bakom Kayama finns en riktigt fin bullpen. Flertalet spelare kan nämnas, men mest intressant tycker jag koreanen Kim är, tillsammans med det äldre gardet, Fujioka, Senga och Falkenborg.

Vi har en match med en utmattat lag som starter en pitcher som inte är på topp men ändå är hyffsat stora favoriter. Att Kayama bara gjort relief appearances stör mig inte mycket, särskilt inte efter förra veckans uppvisning mot just Lions. Han är utvilad och Hawks offensiv kommer göra allt de kan för att låta honom få en bra start. Jag tycker oddsen är ganska mycket felsatta här, Hawks bör vara favoriter. Spelbart ner till 2.05-2.10.
Baseball

Seibu Lions – Fukuoka Softbank Hawks

  • Postad:
    22 aug 2013
    21:03
  • Rekare: maddmax
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,25
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    23 aug 2013
    11:00
  • Sport: Baseball
  • Land: Japan
  • Liga: Pro Yakyu
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

loneranger 2013-08-23 15:35

Trist.. bra rek annars.

maddmax 2013-08-23 11:08

Inställd p g a regn tyvärr.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td