Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Chunichi Dragons – HANSHIN Tigers

Det är helg och det betyder att vissa av de japanska matcherna startar tidigt imorgon. Förhoppningsvis betyder det också att man kan vakna upp till lite vinst, eller åtminstone till en spel som ser ut att gå in. Matchen jag är mest intresserad av imorgon går mellan Chunichi Dragons och HANSHIN Tigers. När jag började spela på japansk baseboll var dessa två lagen ofta de jag lade pengar på. De dominerade Central League och höll då Yomiuri på mattan. Så är det inte längre, även om HANSHIN spelat mycket bra på slutet och ser ut att ha en teoretisk chans att vinna ligan igen. Tigers är 60-45-2 medans Dragons inte alls har visat sin bästa sida den här säsongen med raden 48-62-1.

Lagen möttes för två veckor sedan i en serie, på samma plats som imorgon, Nagoya Dome:

9/8 Chunichi Dragons - HANSHIN Tigers 4-2
10/8 Chunichi Dragons - HANSHIN Tigers 5-6
11/8 Chunichi Dragons - HANSHIN Tigers 0-1

I 5-6 matchen startade samma pitcher för Chunichi som startar idag, Daniel Cabrera. Just slutresultatet kanske inte bådar särskilt gott, men Cabrera gjorde ingen dålig match. Det blev sex innings pitched med 2 ER på sex hits och två walks. Helt klart godkänt alltså, och tillräckligt för att matchen skulle gått under en vanlig dag. Cabrera har 3.93 och 4-4 för säsongen men har spelat bra mot slutet (förutom en tuff start mot det offensiva monstret Yokohama i början av augusti). Mot Tigers är han 1-1 med 2.37 ERA den här säsongen och han kan HANSHIN väl. Cabrera är möjligtvis den svagare av morgondagens starters men han möter Tigers som har gjort minst antal homeruns av alla japanska basebolllag det här året. Han har råd med några misstag alltså.

Shintaro Fujinami blir Cabreras motståndare. Fujinami spelade i 1-0 vinsten den 11:e augusti och gjorde en helt fenomenal match. Fujinami spelade hela nio innings och tillät uppenbarligen inte en enda run. Endast två hits (!), fyra walks och sju strikeouts blev det. Med ett WHIP på 1.21 och 8.20 K/9IP är Fujinami en riktig powerpitcher med japanska mått mätt. Det har lett till 2.59 ERA och 9-4 i W-L. Han är endast 19 år gammal och gör sin första säsong i NPB, och spås en lysande framtid. Nerver verkar han inte ha och med 97.1 innings under bältet känner jag mig trygg i att Fujinami är god för MINST sex innings imorgon, förhoppningsvis mer.

Chunichi och HANSHIN har som sagt underpresterat den här säsongen. Vad har det berott på? Ser man på statistiken är det offensiven som står ut. HANSHIN, som är trea i hela ligan (och bara en match bakom Rakuten Golden Eagles, ledaren i Pacific League), är på 10:e plats av tolv lag i offensiv production med 3.74 runs per match. Chunichi är 11:a med 3.56. Det som har räddat HANSHIN är få errors, och en bra bullpen. Laget är bäst (med god marginal) i ERA. De släpper i snitt in 2.95 runs per match. Det bör även tilläggas att CL är som MLBs National League, där pitchers även slår, vilket brukar betyda en "gratis" out varje 3:e innings.

På det hela taget luktar det under. Båda pitchers har gjort varsin quality start sedan de mötte respektive lag för två veckor sedan. Cabrera och Fujinami är inte bara stabila, de har båda fina strikeout pitches, något som i Japan är betydligt viktigare än i MLB för underspel. Linan borde antagligen vara satt till 6.5, eller väldigt lågt odds (1.70~ på under 7).
Baseball

Chunichi Dragons – HANSHIN Tigers

  • Postad:
    23 aug 2013
    18:45
  • Rekare: maddmax
  • Spel: UNDER 7.5
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,86
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    24 aug 2013
    06:00
  • Sport: Baseball
  • Land: Japan
  • Liga: Pro Yakyu
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

maddmax 2013-08-24 10:54

Boored har nog bättre koll än jag. Men annars kan du alltid gå in på justin.tv och kolla, ibland har de något som funkar riktigt bra.

Under gick in relativt komfortabelt, det stod 1-0 fram till nionde, där HANSHIN kom tillbaka och gjorde 4 runs. 4-1 blev slutresultatet.

hetsarn 2013-08-23 20:45

Välskrivet! Intressant med japansk baseball, kan man streama det i någorlunda kvalitet någonstans?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td