Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Hannover96 – Schalke04

Plus och minus med detta spel:

+ Schalke har en del skadeproblem. Man kommer sakna sin stora målskytt Huntelaar 26/10 (26 ligamatcher förra säsongen, 10 mål) till detta möte. Här senast i onsdags skadade sig än annan nyckelspelare; yttern Farfan (25/6). Vred till fotleden och lär med största säkerhet missa lördagens match. Dessa två kom etta och tvåa i den interna skytteligan förra säsongen när Schalke knep fjärdeplatsen i Bundesliga. Bortalaget saknar även mittbacken Papadopoulos 8/2, mittfältaren Marco Höger (15/3), vänsterbacken Sead Kolasinac (12/0) och anfallaren Obasi (2/0) som varit skadad under en längre tid.

+ Schalke04 kommer ha svårt att ersätta spelare som Huntelaar och Farfan då det är två spelare som ska bära detta Schalke i offensiven samt då man faktiskt inte riktigt har bästa back-up här. Adam Szalai som kommer få förtroendet från start på anfallet är enligt mig ett mycket tveksamt kort och en undermålig ersättare för en klubb av Schalkes dignitet. Finländaren Pukki kan bli den som går in på Farfans plats och även här så är det ett väldigt stort hopp i kvalité och kapacitet. Kan också bli någon av Meyer och Clemens som täcker upp för Farfan, två väldigt orutinerade spelare. En annan skada som är något jobbig för Schalke är att vänsterbacken Sead saknas. Sead är något vassare i defensiven än sin ersättare Fuchs. Något som Schalke hade varit i behov av för tillfället då defensiven läcker som ett såll. Man har släppt in hela åtta mål på de två första Bundesligamatcherna och i den första CL-kvalmatchen mot PAOK. Man har inte riktigt råd med två offensivt starka ytterbackar (och defensivt något svagare).

+ Schalke har inte bara inlett ligasäsongen dåligt med en poäng efter två ligamatcher utan man har även ställt till det för sig i CL-kvalet. Man fick bara 1-1 hemma mot PAOK i onsdags och nu måste man även börja oroa sig för ett ev. misslyckat CL-öde. Frågan är hur tränaren kommer matcha laget till denna match, om han kommer vila vissa spelare, och så vidare. Schalke spelar redan på tisdag mot PAOK, vilket gör att man kommer ha spelat tre matcher på bara sex dagar. Knappast optimala förutsättningar.

+ Samtidigt som Schalke behövt fokusera på två olika tävlingar har Hannover96 kunnat ladda upp ordentligt till denna match. Det efter en smärtsam 0-3 förlust senast på Gladbach på bortaplan (där man på de senaste säsongerna haft otroligt svårt). Man lär i alla fall vara otroligt revanschsugna till denna match där man ska försöka vinna andra raka hemmamatchen efter att Hannover96 besegrat Wolfsburg i premiären med 2-0. Samma Wolfsburg som piskade Schalke med hela 4-0 på hemmaplan.

+ Hannover är ett mycket bra hemmalag. Förra säsongen förlorade man bara tre matcher på hemmagräs (Bayern, Gladbach och Freiburg), man vann nio och kryssade fem. Statistik som gav Hannover en femteplats i ligan när det kommer till hemmaplansfacit Man slutade på en niondeplats totalt (det var på bortaplan som Hannover slet förra säsongen då man hade den fjärde sämsta bortastatistiken). Schalkes bortafacit förra säsongen var; sex vinster, fyra kryss och sju förluster.

+/- Hannover saknar två bra spelare/försvarare (skadade), högerbacken Cherundolo (20/1) och vänsterbacken Pander (11/0). Däremot är ersättarna bra här, där den belgiska landslagsmannen Pocognoli (10/0) täckt upp mycket bra för Pander och där den japanska landslagsmannen Sakai (8/0) gjort det helt ok istället för Cherundolo.

- Hannover har inte slagit Schalke på de senaste fem mötena lagen emellan. Man har inte vunnit hemma på de senaste tre. Tar man dock en titt på de fem nästkommande matcherna, så har Hannover tre vinster mot Schalke, varav två raka hemmavinster. Så det är inget lag som historiskt sätt alltid har svårt mot Schalke även om man haft det på senare tid.
Det känns också som det inte kommer ett bättre läge än detta till att vända på denna negativa trend för Hannover.

Så här kan lagen komma att starta:

Schalke:
Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Fuchs - Jones, Neustädter - Clemens, Draxler, Meyer - Szalai

Hannover96:
Zieler - Sakai, Marcelo, Sane, Pocognoli - Stindl, Andreasen - Bittencourt, Prib, Huzti - Diouf

Tycker oddset på Hannover lockar stort. Tycker inte kvalitén mellan lagen är särskilt stor med tanke på Schalkes skador. Visst är Schalkes elva ändå vassare, men tar man deras form, CL-besvär och hemmaplan för Hannover i beräkningen så ser jag stort spelvärde i detta bet. Hannover har också några vassare spelare med spetskompetens i Huzti och Diouf samtidigt som man ändå har en ok defensiv, där man hämtat in en viktig pjäs i Marcelo till denna säsong.

Alldeles för bra odds för att inte testas i min mening. Spelar även en rak etta till lägre insats. Tar det redan nu då oddsen nog sjunker en bit tills lördag eftermiddag.

Fotboll

Hannover96 – Schalke04

  • Postad:
    22 aug 2013
    18:37
  • Rekare: offside
  • Spel: 1 DNB
  • Insats: 9,00
  • Odds: 2,00
  • Bolag: Ladbrokes
  • Datum:
    24 aug 2013
    15:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Hyper 2013-08-24 09:46

Hakar på! 2.075 på bet365 i skrivande stund. Fin rek!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td