Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lausanne – Aarau

Här kommer ett mycket tidigt spel, eftersom oddsen kan sjunka. Det gäller nästa helg i Super League Schweiz. Matchen Lausanne-Aarau där jag spelar att Aarau tar ledningen i halvtid och behåller ledningen matchen ut. Ht/ft på Aarau ger hela 5 x pengarna på BetVictor. Ledning i halvtid för Aarau har redan sjunkit hos flera bolag.


Lausanne
Lausanne kämpade förra säsongen med stora ekonomiska problem och lyckades med nöd och näppe klara sig kvar i ligan, eftersom Servette var ett än större krislag. Den här säsongen har startat precis så illa som befarat med 0-1-4 på de fem första omgångarna och 1-9 i målskillnad. Något annat än att Lausanne behåller jumboplatsen vid säsongens slut vore en ordentlig överraskning.

Lausannes enda poäng i år kom efter att man gnetat till sig 0-0 hemma mot Grasshoppers.

Aarau
Tog sig upp i Super League förra säsongen i överlägsen stil och har fått behålla laget intakt. På de fem första omgångarna har laget 1-1-3 och 9-15 i målskillnad på seriens första fem omgångar. En inte alltför imponerande svit, men laget är bland seriens målgladaste. Aarau har gjort nio mål hittills och sju av dessa har kommit i första halvlek. Det svänger ordentligt och i snitt har man hittills gjort förstamålet efter 12 minuter.

Förra matchen åkte man på rejält med däng hemma 0-4 mot seriesuveränen Young Boys, men annars har laget gjort mål i alla matcher.

Spelet
Lite av en chansning att Aarau avgör redan i första halvlek, men den målglädje laget visat, parat med Lausannes ineffektivitet gör att jag tycker det är spelvärt. Om Aarau vinner matchen är en trolig matchbild att laget får hål på Lausanne tidigt. Lausanne har inte direkt en historia av att resa sig ur besvärliga lägen och det är en matchbild som borde inträffa fler än var femte möte mellan lagen.

Lycka till vid rygg. Jag spelar 2 units.
Fotboll

Lausanne – Aarau

  • Postad:
    13 aug 2013
    14:43
  • Rekare: faremisch
  • Spel: 2
  • Insats: 2,00
  • Odds: 5,00
  • Spreadsheet: Rekar
  • Bolag: BetVictor
  • Datum:
    24 aug 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Schweiz
  • Liga: Super league
  • Period: ht/ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-08-24 23:01

Kaaching!
Slutresultat 1-2 (0-1). Nytt självmål av Lausanne i 57:e. Reducerat på straff i 95:e minuten.

faremisch 2013-08-24 20:32

0-1 i halvtid efter självmål i 14:e spelminuten. 2-6 i hörnor. Ser bra ut så långt.

mikaels 2013-08-19 10:12

testar en slant till en medelinsats

faremisch 2013-08-13 15:11

Mitt reksheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/25395
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td