Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Nantes – PSG

Truppnyheter:

Nantes, uttagna spelare:

Målvakter: Riou, Zelazny
Försvarare: Cichero, Cissokho, Djilobodji, Veigneau, Vizcarrondo
Mittfältare: Bedoya, Bessat, Deaux, Nkoudou, Touré B., Trébel, Veretout
Anfallare: Aristeguieta, Djordjevic, Gakpe, Pancrate

Skadade: Yohan Eudeline (ordinarie mittfältare)

Så här kan Nantes komma att starta:
Riou - Cissokho, Djilobodji, Vizcarrondo, Veigneau - Bessat, Veretout, B.Toure, A.Toure - Djordevic, Gakpe.

PSG:s uttagna spelare:

Målvakter: Douchez, Sirigu
Försvarare: Alex, Camara, Jallet, Maxvell, Marquinhos, Sakho, Wiel, Thiago Silva, Digne
Mittfältare: Motta, Matuidi, Lucas, Pastore, Verratti, Rabiot
Anfallare: Cavani, Zlatan, Lavezzi, Ongenda

Skadade: Bodmer och Menez (Menez nyttig truppspelare)

Så här kan PSG komma att starta:

Sirigu - Jallet, Silva, Alex, Maxwell - Lucas, Matuidi, Verratti, Lavezzi - Zlatan, Cavani


Ketchupeffekten för PSG!


+ Stämningen i Nantes-lägret kunde ha varit bättre för tillfället. Laget som vann ligapremiären mot Bastia hemma med 2-0, och förlorade borta i omgången därpå mot Lorient, kan bli av med sina enda vunna poäng på grund av slarv från klubbens ledare (och kanske tom straffas hårdare). Då man använde sig utav en avstängd spelare mot Bastia i ligapremiären. Tråkiga nyheter för klubben som kommer behöva vartenda poäng för att hålla sig kvar.

+ Klasskillnaden mellan lagen är enorm. Jag behöver väl knappast motivera vidare här. PSG är helt enkelt bättre på allt, och det med flera snäpp. Nantes är ett lag som kommer slåss för att hålla sig kvar i högstaligan och sett till truppkvalitén så säger de allra flesta experter på förhand att de randiga kommer få det tufft i den kampen.

+ Och sett från säsongsinledningen så stämmer den slutsatsen ganska bra. Nantes har inte imponerat hittills trots tre poäng efter två matcher. Spelet har sett otroligt stabbigt ut (dessutom mot svagt motstånd) med mycket felpass och en defensiv som emellanåt sett väldigt vilsen ut.
I hemmapremiären mot Bastia (2-0-vinst) hade bortalaget fler skott mot mål än hemmalaget (7 - 9). Passningssäkerheten låg på svaga 65% för Nantes medan Bastia hade 83%. Bollinnehavet var 36%-66% till bortalagets fördel. Hörnstatistiken; 2-2. I förlustmatchen mot Lorient hade Nantes 74% passningssäkerhet mot Lorients 86%. Lorient vann bollinnehavet med 63% - 37%. Skott mot mål var 17-7 till Lorients fördel. Hörnor 10-3 för Lorient.

Allt annat än en imponerande statistik och det mesta talar för att PSG kommer kunna få iväg en hel del skott mot mål samt att man kommer ha ett väldigt högt bollinnehav. Och med spelare som Zlatan, Cavani, Pastore, Lucas, och så vidare, plus med två offensiva ytterbackar som fyller på konstant, då undrar jag om Nantes kommer kunna stå emot.

PSG i sin tur har haft två skott på mål emot sig under de två första ligamatcherna, BÅDA har resulterat i mål.

(Statistiken via "whoscored")

+ PSG har bara två poäng efter två ligamatcher men man har spelat bättre än vad poängen säger. Senast mot Ajaccio hemma, så hade man t.ex. hela 37 skott mot mål! Varav 15 på mål. Medan bortalagets enda skott på mål resultera i just mål och sedermera i 1-1. PSG hade hela 90% passningssäkerhet i denna match och hela 81% bollinnehav. Samt 12-1 i hörnor. Mot Montpellier i premiären hade PSG 70% bollinnehav och fina 86% passningssäkerhet. 8-1 i hörnor. 12-6 i skott mot mål. 4-1 på mål till PSG:s fördel. PSG är i bra form, rent generellt, man måste "bara" börja få in bollarna.

+ Nantes är främst skickliga i offensiven, man har några bra anfallare som kan göra mål. Tex Djordevic, Gakpe och Aristeguieta. Man kommer vara otroligt beroende av att dessa levererar mål då man knappast kommer vinna matcher genom en stabil defensiv. Och just detta tror jag rimmar väldigt illa emot PSG, som har ett väldigt starkt centrallås i Silva, Alex/Marquinhos/Sakho. Känns lite som en mismatch för Nantes.

+ PSG:s konkurrenter, Monaco och Lyon tappade poäng igår/förrgår. Vilket bör vara en liten motivationsfaktor för PSG till att ta igen lite mark.

+ Cavani och Zlatan börjar närma sig matchform, efter att ha missat stora delar av försäsongen (iaf Cavani). Det är en duo som kommer bli vassare och vassare ju längre säsongen går.

+ Kanske irrelevant men en hel del magkänsla på detta bet. Tror på ketchupeffekten för PSG. Tror också Blanc kommer satsa offensivt direkt från start. Man har helt enkelt inte råd att tappa fler poäng så här tidigt in på säsongen.

Spelar även -1EH på PSG, PSG HT/FT och ett överspel (2.5). Mycket bra odds på samtliga spel.

Fotboll

Nantes – PSG

  • Postad:
    25 aug 2013
    00:54
  • Rekare: offside
  • Spel: 2 -2EH
  • Insats: 6,00
  • Odds: 4,75
  • Bolag: Ladbrokes
  • Datum:
    25 aug 2013
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Frankrike
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td