Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sion – Thun

OK, ny rek från schweiziska Super League nästa helg. Det är matchen Sion-Thun där jag tycker oddset för att inte båda lagen gör mål är högt satt. 2.15 på BetVictor och Titan Bet. Motivering ligger i huvudsak i statistiken. Huvudmotivering: Sion har gått mållöst från 14 av sina 16 senaste seriematcher.

Sion
Jag rekade Sion med framgång senast och jag tycker inte skälen att göra det minskat. Jag drar kort förutsättningarna i laget Sion igen. Ett lag på glid. Sion avverkade fem tränare under förra säsongen och hade stora ekonomiska problem. Laget missade Europa League-platsen och hamnade i mitten av serien efter en bedrövlig andra hälft. Inför den här säsongen är nästan hela laget bytt.

Efter stora sammanklappningar i slutet av förra säsongen satsar det nya Sion på att täppa till bakåt och har hittills på fem matcher klarat sig med fyra baklängesmål, men framåt har 0 mål presterats. Man kan förstås lyfta fram cupmatchen den här helgen mot Sursee. Då laget vann med 3-1. Men Sursee är nykomling i schweiziska 1-ligan, motsvarande Sveriges div 1 Norra och Södra. Dessutom stod matchen 1-1 vid full tid. Sion gjorde två mål i förlängningen mot ett tröttkört Sursee.

Sion har nu faktiskt gått mållöst från 14 av sina 16 senaste seriematcher. Den här säsongen som sagt fem raka utan mål, dessutom två 0-0-matcher.

Det ska sägas att Sion nu har förstärkt med 20-årige ghananen Ebenezer Assifuah som kommer direkt från ghanas högstaserie. Assifuah vann skytteligan i U21-VM i Turkiet där han gjorde sex mål för Ghana. Han kan säkert producera mål framöver t.o.m för Sion.


Thun
Förra säsongen vann Thun de båda mötena mot Sion med 4-0, respektive 1-0. Historiskt har naturligtvis storklubben Sion en förkrossande statistik mot Thun, men den leder helt fel att hänvisa till. Förra säsongen var Sion mer i paritet med den här säsongen.

Thun har bestämt sig för att spela anfallsfotboll den här säsongen och ett antal tidiga skador på försvarare har gjort att försvarsspelet sviktat betänkligt.

Thun har inlett säsongen målglatt och samtliga fem matcher har resulterat i mål från båda lagen. Laget har gjort 10 mål och släppt in 11.

Men Thun kan även hålla nollan och slog t.ex Häcken hemma i Europa League nyligen med 1-0.

Thuns anfallsvapen är framförallt Josef Martinez, Venezuelas landslagsman har gjort fyra mål. Han är ett lån från Young Boys och gjorde även mål i senaste landskampen mot Bolivia då lagen spelade 2-2. Dennis Hediger har gjort två mål.

Till skillnad från Sion tog Thun sig vidare på ordinarie tid mot div 1-klubben Echallens. 3-1.

Spelet
Sion har extrema problem i anfallsspelet, samtidigt som laget bestämt sig för att täppa till bakåt. 0 gjorda mål och två av fem 0-0-matcher talar ett tydligt språk. Kanske kan Assifuah komma in och göra skillnad mot Thuns svajiga backlinje, men det är ännu oklart om han matchas från start. Den stora risken för det här spelet är att Thun gör ett tidigt mål som tvingar Sion att gå framåt. Gör Sion första målet kommer de sannolikt att backa hem och försvara första segern med allt de har. Eller så håller Sions 0-0 taktik en match till.

7 av 10 lag har nollat i Sion-matcherna den här säsongen och lagets bedrövliga anfallsstatistik långt innan dess gör att jag tycker att 2.15 är bra odds på att minst ett lag håller nollan i den här matchen. Finns på BetVictor och Titan Bet.
Fotboll

Sion – Thun

  • Postad:
    18 aug 2013
    23:46
  • Rekare: faremisch
  • Spel: Båda lagen gör mål Nej
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,15
  • Spreadsheet: Rekar
  • Bolag: BetVictor
  • Datum:
    25 aug 2013
    13:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Schweiz
  • Liga: Super league
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-08-25 18:03

Hahaha! 0-0.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td