Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Brommapojkarna – Mjallby

Här är ett spel på att det står oavgjort mellan Brommapojkarna och Mjällby i halvtid. Resultatet betalar 2.27 på Marathon och det är spelbart med 2 units.

Båda lagen spelade cupmatcher i torsdags, fyra dagar innan match, så det ska inte vara något problem med att matcherna ligger för nära. Förutsättningarna är desamma för lagen.


Brommapojkarna

BP föll borta i Norrköping med 1-2, men har innan dess en positiv trend med 2 segrar och 2 oavgjorda. Hövdingafjädern var ju hemmamatchen som spelades på Tele 2-arena där Djurgården förnedrades med 3-0 på sin egen nya hemmaplan.

I cupmatchen borta mot div 1-gänget Luleå i onsdags hade man stora problem att avgöra och fick in segermålet först i förlängningen.

Djurgårdenmatchen inräknad har BP på de senaste fem 2-1-2 i hemmastatistik med målskillnad 7-6

BP:s halvtidsstatistik över säsongen ser ut som följer: 3-1-6 och målskillnad 6-7. Sämst i allsvenskan.

På de fem senaste hemma har laget 2-0-3 och målskillnad 4-3

Laget har därför inte direkt en tendens att spela oavgjort i första halvlek. Å andra sidan har matchkaraktären varit väldigt olika på de fem senaste matcherna. Skrällarna mot Göteborg och Djurgården (2-0 i halvtid båda) har balanserats av tre matcher där laget legat under 0-1 i halvtid, mot Malmö, Halmstad och Kalmar.

BP har inga avstängningar mot Mjällby. På skadelistan återfinns: Nicklas Bärkroth, Gabriel Petrovic, Gabriel Özkan och Davor Blazevic, medan Pontus Segerström och Mauricio Albornoz stod över cupmatchen mot Luleå för att läka mindre skador.

Mjällby

Mjällby är starka hemma på Lister, men inte mycket att räkna med på bortaplan. 20 poäng har laget tagit hemma, mot bara 8 på bortaplan. Senast kommer laget från en finfin seger mot Helsingborg hemma.

Bortastatistiken på de fem senaste matcherna är 0-2-3 med målskillnad 6-10.

Mjällbys halvtidsstatistik över säsongen ser ut som följer: 0-7-2 målskillnad 6-10

På de fem senaste borta har laget 0-4-1 och målskillnad 4-6. Enda gången med underläge i halvtid kom mot Göteborg. Laget har kryssat AIK, Öster, Gefle och Norrköping i halvtid.

Mjällby torskar ofta matcherna, men har en förmåga att stå emot i halvtid.

Meste målskytten Marcus Ekenberg med fem fullträffar den här säsongen är dessutom avstängd mot BP efter att han fick tredje gula kortet mot HIF.

I cupmatchen mot division 2-laget Tenhult som Mjällby till slut avgjorde och vann med 3-1, vilade Ivanovski och Haynes. Skadad sedan tidigare är William Leandersson.


Spelet

Med tanke på att BP är inne i en positiv period och Mjällby, med undantag för segern mot Helsingborg mest stretat på som vanligt är det två för tillfället jämna lag som möts på måndag. BP har bara tre segrar hemma i år och Mjällby har bara två bortasegrar. Förutsättningarna är goda för ett oavgjort resultat i paus. Brommapojkarna brukar ligga under i halvtid hemma, medan Mjällby hittills inte haft ledningen i halvtid. Med Ekenberg avstängd tappar Mjällby dessutom en viktig målgörare.

Jag ser ingen anledning att Mjällby plötsligt skulle ändra spelsätt i den här matchen med tanke på att BP blixtrat till både mot Djurgården och Göteborg senast. Mjällby kommer inte att underskatta BP och sannolikt står det 0-0 eller 1-1 i paus som det brukar göra när Mjällby är på resande fot.

Frågor på det?

Mitt reksheet https://www.sharps.se/spreadsheet/25395
Fotboll

Brommapojkarna – Mjallby

  • Postad:
    23 aug 2013
    13:38
  • Rekare: faremisch
  • Spel: X
  • Insats: 2,00
  • Odds: 2,27
  • Spreadsheet: Rekar
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    26 aug 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ht

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

cochise 2013-08-24 09:54

intressant udda spel (för mig) ryggar nog med en liten peng :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td