Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Fiorentina – Catania

Napoli tog jobbet med råge igår, inte oväntat. Även BLGM på Lazio- Udinese gick hem fint, inte heller särskilt oväntat med tanke på de offensiva krafterna, Lazios hemmaplan och Udineses trebackslinje.

Ikväll fullbordas första omgången i Serie A, Fiorentina tar emot Catania hemma på Artemio Franchi. Vid uppstarten av säsongerna är det svårt att läsa av formen från nån trött träningsmatch och likaså om nyförvärven hittat sin roll.

Fiorentina har tappat Jovetic som var en tung pjäs förra säsongen, dock har man ersatt med Mario Gomez. Tysken har ett spelsätt som gör det enkelt att hitta sin roll i laget, han ska göra mål i boxen, och det gör han. Det finns även fler namn på nyförvärvslistan.

Utan att vara ett fan av statistik är det att nämna Fiorentinas hemmafacit förra året: 13 4 2. Var på Catanias bortastatistik: 3 7 9, berättar mycket om Catanias behov av hemmaplan.

Ett Fiorentina som förra året kunde slå Milan med mer än uddamålet för att sedan få torsk av nåt bottengäng, känns i år stabilare. Förra årets fjärdeplats efter giganterna får ses som mer än ok.

Catania som förra året hade lika långt till Fiores fjärdeplats som till nedflyttningsstrecket kunde även de störa de större lagen, dock på hemmaplan.

Två spel är aktuella idag.

1 @ 1,45
1/HT @ 1,97

Fiorentina var Serie A:s bästa lag i första halvlek förra året, därav halvtidsspelet.
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Fotboll

Fiorentina – Catania

  • Datum:
    26 aug 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ht

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td