Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Aarau – Sion

På lördag spelar Sion återigen i schweiziska ligan. Mycket tacksamt att
reka här på sharps. Senast spelade laget mycket riktigt 0-0 hemma mot Thun och mitt spel att inte båda lagen skulle göra mål gick hem.

Rekar hellre snabbt än bra här då oddsen släppts på en del bolag och de har redan börjat sjunka inför för helgens bortamöte mot Aarau. Aarau rekade jag också med framgång i helgen då laget vann ht/ft mot Lausanne borta till 5 ggr pengarna.

Målglada Aarau tar alltså emot katastrofen Sion hemma (15 av 17 senaste ligmatcherna har laget inte gjort mål).


Sion
En skugga av sin forna storhet. Sion avverkade fem tränare under förra säsongen och hade stora ekonomiska problem. Laget missade Europa League-platsen och hamnade i mitten av serien efter en bedrövlig andra hälft. Inför den här säsongen är nästan hela laget bytt.

Efter stora sammanklappningar i slutet av förra säsongen satsar det nya Sion på att täppa till bakåt och har hittills på sex matcher klarat sig med fyra baklängesmål, men framåt har 0 mål presterats.

20-årige ghananen Ebenezer Assifuah har anslutit. Assifuah vann skytteligan i U21-VM i Turkiet där han gjorde sex mål för Ghana. I matchen mot thun spelade han inte.

Aarau
Tog sig upp i Super League förra säsongen i överlägsen stil och har fått behålla laget intakt. På de fem första omgångarna har laget 2-1-3 och 11-16. I helgen slog man behärskat Lausanne borta med 2-1 efter ett tidigt ledningsmål. Lausannes tröstmål kom på straff i 95:e minuten.

Thuns anfallsvapen är framförallt Josef Martinez, Venezuelas landslagsman har gjort fyra mål.


Spelet
MyBet öppnade i morse på 2.35 och sänkte vid lunch till 2.20. SBO öppnade på 2.16 (nu 2.0) och 188 öppnade på 1.95 (nu 1.92), när de öppnade spel efter lunch. Oddset på hemmaseger lär lägga sig under 2.0 när det är dags för matchstart. Kanske så lågt som 1.8-1.9.

Sion gör inga mål och man kan tänka sig ett win to nil-spel också. men jag trixar inte till det utan ser till att få iväg reken. Tror också att Sion får svårt att hålla nollan på bortaplan mot ett offensivt Aarau.
Fotboll

Aarau – Sion

  • Postad:
    26 aug 2013
    13:51
  • Rekare: faremisch
  • Spel: 1
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,20
  • Spreadsheet: Rekar
  • Bolag: myBet
  • Datum:
    31 aug 2013
    17:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Schweiz
  • Liga: A-League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-08-26 13:52

Och reksheetet förstås https://www.sharps.se/spreadsheet/25395
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td