Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arizona Diamondbacks – San Francisco Giants

Arizona Diamondbacks tar emot San Francisco för 8:e gången den här säsongen, totalt det 11:e mötet lagen emellan. Innan All-Star breaket spelades sex matcher i Phoenix, med tre av dessa över 8.5 runs (d v s 3-3). Men sedan dess har lagens offensiv inte varit lika bra (särskilt San Francisco Giants). Efter uppehållet har lagen stött på varandra fyra gånger med gårdagens match, och resultaten har varit som följer:

30/8 Arizona Diamondbacks - San Francisco Giants 0-1
21/7 San Francisco Giants - Arizona Diamondbacks 1-3
20/7 San Francisco Giants - Arizona Diamondbacks 4-3
19/7 San Francisco Giants - Arizona Diamondbacks 2-0

Ser vi på dagens bortalag så är det väldigt långt ifrån forns stora dagar. Med 3.77 offensiva runs per match ligger man 29:a i MLB (av 30 lag). Samma placering finner man laget när det gäller homeruns. Giants har en hyffsad lineup som ser bollen bra, men kraften saknas. Ett BA på .258 är inte underkänt som lag men när majoriteten av hitsen är singlar så tillåter man motståndarnas pitchers att göra misstag ostraffat. En OPS på .689 vittnar om detta. Tyvärr (för under) har defensiven heller inte varit kristallklar. Den har dock sett något bättre ut de senaste två veckorna och man har bara släppt fler än tre runs i två av de senaste sju matcherna. Inför natten har man valt att starta Ryan Vogelsong. Vogelsong var en stor del i Giants tidigare framgångar men har i år haft det svårt (3-4 med 5.58 ERA). Skador har gjort det tufft men vi har definitivt sett en ljusning med 1-0 (3-0) och 2.41 ERA de senaste tre. Han har dessutom sett till att hålla motståndarna till 1.02 WHIP under dessa. En bra bullpen finns bakom om så skulle krävas.

Hemmalaget har inte haft en dålig säsong, man är över 500-strecket men är i princip avhängda i National League West bakom LA Dodgers. Paul Goldschmidt har varit lagets stora stjärna framåt med 31 HRs och ett .300 BA. Bakom honom har det dock sett blekare ut, man ligger 25:a i rankingarna när det gäller homeruns (inte riktigt likt D-backs) och farten har försvunnit sedan länge (24:a i stolen bases). Defensivt är man dock betydligt bättre. Arizona startar Trevor Cahill, som även han haft en tuff säsong. Med 5-10 och 4.39 ERA har Cahill inte levererat det Diamondbacks hoppades på inför säsongen. Höftproblem har ställt till det men han är nu tillbaka efter 6-veckors uppehåll. Det har blivit tre matcher sen dess, två starter och en relief. I de två senaste (7 IP borta mot Reds och 4 IP relief mot Phillies) har han dock sett strålande ut, endast 6 hits (!) och en ER under dessa elva IP. Cahill är definitivt tillbaka i gammal Athletics-form och han har enormt bra kontroll (13.5 pitches per inning i dessa två). Mot en mycket svag offensiv tror jag Cahill kan skina och stärka det redan uppgående självförtroendet.

Att spela i Arizona betyder oftast en relativt hög lina. De preliminära väderleksrapporterna tyder dock på kraftig motvind för de som slår. Att det dessutom är risk (20-30%) för åskoväder kan betyda att taket åker på. Vädret kommer, om något, vara positivt för ett underspel.

När man ser till helheten hade jag satt det här spelet till 8, kanske t o m till 7.5. Att man får 8.5, och dessutom till 2+ odds är i mina ögon ett måstespel. Jag ser värde i spel ner till 1.80, men även under 8 till 1.95~. Jag hoppas på en händelsefattig match och ett slutresultat runt 5-6 runs totalt.
Baseball

Arizona Diamondbacks – San Francisco Giants

  • Postad:
    31 aug 2013
    12:30
  • Rekare: maddmax
  • Spel: UNDER 8.5
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,03
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    01 sep 2013
    02:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td