Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Falkenberg – Assyriska

Match i superettan mellan Falkenberg och Assyriska

En viktig match för Falkenberg, om de lyckas mäkta med en vinst över Assyriska så kommer de gå upp i serieledning med en poäng. Annars ligger de 2 poäng bakom ledande Örebro och en poäng bakom Sundsvall. Assyriska har varit ett mittelang den här säsongen har lite fler poäng upp till toppen än va de har till botten men det ska nog mycket till att de ska hamna på något av de två ställena.

Matcher lagen emellan:
5/6/2011 ASSYRISKA vs FALKENBERG 2-1
11/9/2011 FALKENBERG vs ASSYRISKA 4-0
13/5/2012 ASSYRISKA vs FALKENBERG 0-0
30/9/2012 FALKENBERG vs ASSYRISKA 1-1
12/5/2013 ASSYRISKA vs FALKENBERG 4-1

Assyriska vann senaste mötet med 4-1, det är inte ett resultat jag tror på idag dock. Övrig för de här 5 matcherna så har vi 2 oavgjorda, en storseger för Falkenberg och Assyriska har ytterligare en vinst. Även 3 av de här matcherna har gått över 2,5 mål, det var alla matcher när något av lagen vann. Det här spelet kommer bli på över 2,5 mål och ni kommer kunna läsa anledningen till det längre ner.


Falkenberg
Falkenberg kommer hem från en bortaturné där de mötte Örebro och Hammarby och kammade hem 4 poäng och det viktigaste var att de visade på väldigt bra fotboll, de visar att de har god fysik och spelar starka andra halvlekar.

Inför mötet med Assyriska så är Falkenbergs Danny Ervik avstängd men det som istället är positvit är att deras Stefan Rodevåg kommer spela ikväll, vid mötena mot Örebro och Hammarby så fick han kolla på.

Falkenbergs senaste matcher:
11/08/13 Ljungskile vs Falkenberg 3 - 1
18/08/13 Falkenberg vs Värnamo 4 - 0
22/08/13 AFC United vs Falkenberg 2 - 1
26/08/13 Hammarby vs Falkenberg 0 - 3
29/08/13 Örebro vs Falkenberg 1 - 1

Av deras senaste 5 matcher så har 4 stycken blivit minst 3 mål, det enda undantaget är den tuffa matchen borta på Örebro. Såhär har det sett ut under säsongen och Falkenberg är ett lag som ofta gör mål och som har ett snitt på gjorda mål på över 2 mål/match och ett snitt på över 1 mål/match insläppt. Totalt har de gjort 44 mål den här säsongen (21 matcher) och släppt in 22, totalt 66 mål vilket ger ett snitt på 3,14 mål/match.d
Detta är positivt för det här spelet.

Startelvan som Falkenberg hade senast mot Örebro:
O.Martler
D.Ervik, D. Johansson, T.Karlsson, A.Eriksson
V.Sköld, A.Wede, D.Svensson, J.Svahn, C.Wede
P.Frick

Den troliga startelvan kommer vara snarlik den ovan bortsett från att deras målglade forward, Rodevåg kommer vara på banan, och han är nog sugen på att få näta igen, än så länge har han gjort 7 mål på 10 matcher. Att han är på banan är även det positivt för det här spelet och talar för ytterligare mål.

Som sagt är deras avbräck den avstängde backen Danny Ervik. En spelare ut och en spelare in, en back mot en forward. Även detta är positivt för spelet, då det förhoppningsvis öppnar upp mer bakåt för Falkenberg men samtidigt ökar chanserna att göra mål. Känns väldigt bra.

Assyrsiska
Inför mötet mot Falkenberg är det inga glada toner i Assyriska, de kommer förmodligen sakna 5 backar och 1 mittfältare. Senast spelade de mot Hammarby där man förlorade med 1-2. Innan det spelade man oavgjort mot Värnamo och deras form är inte på topp.

Assyriskas senaste matcher:
12/08/13 Örgryte vs Assyriska 3 - 0
18/08/13 Assyriska vs Ljungskile 1 - 0
21/08/13 Råslätts vs Assyriska 1 - 3
25/08/13 Värnamo vs Assyriska 2 - 2
29/08/13 Assyriska vs Hammarby 1 - 2

Av deras senaste 5 matcher så har 4 stycken blivit minst 3 mål, den enda som inte blivit det är när de vann mot Ljungskile. Assyriska är inne i en negativ trend just nu och inte alls i storform till dagens möte. Dock gör man ofta mål och man släpper även ofta in mål, under deras 21 matcher den här säsongen så har de gjort 21 mål och släppt in 30, en total på 59 mål som ger ett snitt på 2,8 mål/match.

Den troliga startelvan som Assyrsiska kommer ställa upp med är svår att säga men såhär ställde de upp senast mot Hammarby:

Malmkvist, Papagiannopoulos, Durmaz, Brandeborn, Nazari, Agai, Unsal, Awrohum, Youssef, Malmborg, Pachajyan

För dagens möte saknas backarna:
Awrouhum, Durmaz och Papagiannopolous
Dessutom är backen Konwea och mittfältaren Agai sjuka och osäkra.
Stefan Batan saknas sedan en lång tid tillbaka. Konewa kan komma till start dock men det talar för att Assyriska blir utan honom.

Men med andra ord är Assyriskas lag kraftigt försvagade för dagens möte. De kommer få spela med ett helt annat lag mot vad de gjorde sist som ni kan se och ikväll kommer de får spela med ett nykomponerat lag mot ett Falkenberg som har nästan hela truppen intakt.

Sedan har Assyrsika inte vunnit på naturgräs ännu i år.

Spelbild
Båda lagen kommer gå för 3 poäng har de sagt, med andra ord kommer det bli en offensiv match som vi kommer få se som öppnar upp för kontringar. Med tanke på Assyriskas alla avbräck i försvaret så kommer de behöva spela offensivt dessutom då det blir svårt att hålla tätt och detta talar för många mål. Falkenberg är i storform och kommer även de spela offensivt, i andra halvlek tror jag Falkenberg kommer ha mer krafter än Assyriska och då kommer det kunna stänka in flera mål.

Tankar
Mycket talar för Falkenberg ikväll och jag kommer även spela på vinst för Falkenberg idag. Skulle tippa på att det blir 3-1 till Falkenberg men det återstår att se, att det blir målrikt finns det i alla fall stora möjligheter till idag. Med alla avbräck i Assyrsiskas försvar så bör inte Falkenberg ha några större problem att hitta målet. Att Assyriska även inte vunnit på naturgräs i år talar även det för Falkenberg vinst. Många aspekter som talar för det idag och även att det blir många mål.

Mitt spel bli över 2,5 mål till oddset 1,55.
Jag spelar även att Falkenberg vinner till oddset 1,4845.

Båda oddsen är med kommissionen från Betfair inräknad.

Så jag lägger alltså upp 2 spel idag.

För att jämföra odds kan man bl.a. kolla på www.oddsandstats.com, www.betbrain.com eller www.oddstorm.com
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Falkenberg – Assyriska

  • Postad:
    02 sep 2013
    15:19
  • Rekare: asdex
  • Spel: ÖVER 2.5
  • Insats: 30,00
  • Odds: 1,55
  • Betfair
  • Datum:
    02 sep 2013
    19:20
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

asdex 2013-09-03 14:54

Precis, ångrar inte direkt reken, det saknades ju inte lägen så att säga..
Inga problem, det gjorde du riktigt klokt i!

Riddaren 2013-09-03 10:53

Tack för reken! Ryggade på 1:an på Falkenberg men körde handikapp (0-1) i stället för överspelet och det gick hem denna gången i alla fall...
Ser fram emot nästa rek.

kolan76 2013-09-02 21:35

Synd på över spelet. Fattar inte hur mycket man kan bränna i en match

Riddaren 2013-09-02 17:58

Låter sunt och jag ryggar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td