Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Oakland Athletics – Texas Rangers

Det är Labour Day här i USA och därför spelas tidiga matcher, precis som på en söndag. På västkusten tar Oakland Athletics emot Texas Rangers. Detta kommer bli en riktigt viktig match för båda lagen då de just nu gör upp om titeln i American League West. Hemmalaget har 78-58 i vinst-förlust medans Rangers har 79-57. Oakland kan alltså gå upp jämnsides med Texas vid vinst. Nu skall jag redovisa varför jag inte tror det kommer hända imorgon..

Texas är ett lag i lite högre kaliber än Oakland. Rent finansiellt har man mer resurser och de spelare laget har i sin uppställning går inte av för hackor. Adrian Beltre leder laget framåt med .326 BA och 28 HRs men namn som Pierzynski, Kinsler, Andrus och Rios har även de hjälpt till att placera laget i topp 5 i nästan samtliga offensiva kategorier för MLB. Något unikt är att man trots all kraft (155 HRs) är snabba mellan baserna och ligger 3:a i ligan i stolen bases. Defensiven är förbättrad mot 4-5 år sedan, man har nu en fenomenal rotation med mycket kraft där vi finner Yu Darvish bland annat. Dagens starter, Derek Holland, är del av denna framgång. Texas har vunnit 18 matcher som Holland har startat den här säsongen, och bara förlorat 9. Hans ERA på 3.00 är mycket bra då många av matcherna spelas i Arlington där bollen flyger bra. Holland har varit ännu bättre mot slutet med 2.37 ERA de senaste tre. Han har fem raka QS (>6IP, <3 ER) och nio QS de senaste 10 starterna. Med ett ord: stabilitet. Han har startat en match Oakland den här säsongen, då vann Rangers med 4-0 och Holland pitchade 8 innings. Om vi bara ser till trender finns det även ett par saker som talar för Texas i denna match:

- Man har 13 vinster på de senaste 16 bortamatcherna, och är 23-7 i sina senaste 30 matcher totalt.
- Rangers har vunnit sex av de senaste åtta mötena lagen emellan.

Oakland har spelat mycket bra, det måste man ge dom. Man har inte samma superstjärnor som andra lag men lyckas ändå få saker och ting gjorda. Ser man till statistiken finns det dock flera svagheter. Endast .247 BA som lag placerar dom på en 20:e plats i ligan. Ingen av spelarna med 400+ AB slår över .300 och det har varit tufft på baserna. Daniel Straily är mannen som får axla SP-rollen imorgon. Han har 7-7 med 4.41 ERA för säsongen. Dock har det varit lite svajigare mot slutet, med 3 QS de senaste åtta försöken. Bland annat fick han stiga av efter bara 3.1 IP mot Baltimore för ett par veckor sedan. Han kom dock tillbaka lite mot Detroit (6 IP, 1 ER) men siffrorna där är lite missvisande om man tänker på att Tigers ändå fick 8 hits, 2 walks och 1 HR. Straily är alltså inte i toppform. Det bör dock sägas att han i sin enda start mot Rangers i år spelade finfint, men detta var i maj.

Oakland har dock spelat trevlig baseboll mot slutet och avslutade precis en sweep mot ett blekt Tampa Bay Rays. Man är ett erkänt bra hemmalag. Rangers tvingas resa från Minneapolis till en tidig match och får som vanligt klara sig utan Nelson Cruz och Andrus kanske är borta med. Berkman kanske kommer till start. Men helhetsbilden pekar ändå åt bortavinst. Jag tror inte Straily kommer gå mer än fem, kanske sex innings, med tanke på hur han spelat de senaste par månaderna. Och Athletics bullpen har inte haft det lätt med 5.82 ERA och 1.75 WHIP de sista tre. Samma siffror för Rangers är 0.00 och 0.72. Odds på över 1.90 med Holland i form tycker jag står ut för mycket och jag måste testa här. Spelbar ner till 1.83-84.
Baseball

Oakland Athletics – Texas Rangers

  • Postad:
    02 sep 2013
    04:54
  • Rekare: maddmax
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,92
  • Spreadsheet: (ARKIVERAT)14V
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    02 sep 2013
    22:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td