Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arizona Diamondbacks – Toronto Blue Jays

Idag gör jag något som jag brukar undvika: jag spelar två spel på samma sida i en match. Risken ökar förstås (men även vinsten) då spelen inte är fristående utan högt korrelerade, men jag både gillar värdet och tycker att spelen skiljer sig tillräckligt. Spelen som avses är alltså Toronto Blue Jays alternate RL (-1.5) och Toronto Blue Jays 1st 5 ML.

Toronto Blue Jays är i Phoenix för interleague play efter en mycket bedrövlig säsong. Vegas hade Toronto som favoriter att vinna World Series i April efter en galen shoppingrunda innan säsongen. Efter många och långa skador har nu laget 64-75 och är i praktiken borta från slutspel. I den tuffaste divisionen i ligan måste man vara väl över .500 för att ta sig vidare. På skadelistan har vi fortfarande Josh Johnson, Brandon Morrow, Jose Bautista, Melky Cabrera och Colby Rasmus. En av de som kom in i laget inför säsongen är veteranen och dagens starter Mark Buehrle. Trots att han gör sin 13:e säsong i ligan är han fortfarande väldigt vass. Till skillnad från många andra som tappat velocitet har Buehrle lyckats med att förnya sitt spel och fortsätta att vara en bra pitcher. Han är en av få som har en perfect game (inga hits, inga walks, inga runs över 9 innings pitched) so kom mot Tampa Bay för fyra år sedan. Årets säsong inleddes dåligt men hans siffror på 11-7 och 3.92 ERA efter 180 IP är inte dåliga. Mot slutet är de riktigt, riktigt vassa:

30/8 mot Kansas City - 7 IP, 4 hits, 1 walk, 0 ER
25/8 i Houston - 8 IP, 7 hits, 2 walks, 1 ER
20/8 i New York (Yanks) - 6.2 IP, 6 hits, 1 walk, 2 ER
15/8 mot Boston - 7 IP, 10 hits, 2 walks, 1 ER

Väldigt få av Arizonas spelare har sett Buehrle mer än ett par ABs, då han spelat i American League i hela sin karriär (förutom en kort stint i Miami förra året). Han har en mycket speciell stil som tar en stund att komma överfund med och är så erfaren att han vet hur han ska utnyttja detta. Därför känns 1st 5 som ett utmärkt val då de flesta D-Backs spelarna antagligen bara ser honom två gånger under dessa innings. Notervärt är även Arizonas problem mot vänsterhänta pitchers de senaste månaderna.

Arizona Diamondbacks är precis över .500-strecket med 69-68 och ligger tvåa bakom suveräna LA Dodgers i NL West. Statistiken visar ett medelmåttigt lag, varken offensiven eller defensiven skiner. Toronto har till exempel 49 fler homeruns än Arizona som bara orkat med 116 stycken. Diamondbacks startar idag Randall Delgado som har 4-5 och 3.67 ERA. Han gjorde en fin insats mot Giants senast:

30/8 mot San Francisco - 7 IP, 3 hits, 2 walks, 1 ER
24/8 i Philadelphia - 6 IP, 3 hits, 1 walk, 3 ER
19/8 i Cincinnati - 6 IP, 7 hits, 3 walks, 5 ER
13/8 mot Baltimore - 7 IP, 5 hits, 1 walk, 3 ER
7/8 mot Tampa Bay - 5 IP, 8 hits, 1 walk, 4 ER

Inga fantastiska siffror egentligen (runt 5 ERA) och det är uppenbart att han har mer problem med de tyngre offensiverna. Visst saknas Joey Bats men Edwin Encarnacion ligger trea i hela ligan när det gäller homeruns (36 stycken) och det finns även andra namn Delgado bör vara rädd för (Lind, Reyes). Torontos skador är förstås inget positivt med spelare som Ryan Goins (.325 just nu) har försökt fylla hålen. Idag kommer det blåsa ut, och jag tror att även det gynnar dessa spel (främst RL) då Blue Jays har betydligt mer kraft. Jag tror och hoppas på åtminstone en HR från fåglarnas sida.

Toronto har redan vunnit denna serien då de två senaste matcherna slutade 4-10 och 1-4. Det blir den tredje raka serievinsten för Jays som är 7-3 de senaste tio. Arizona är 4-6 under samma period. Under de två mötena lagen emellan de senate dagarna har Blue Jays 20 hits, mot Arizonas 11. Igår attackerade Blue Jays tidigt och Arizonas starter Miley fick inte ens ut sex batters. Detta är något som är positivt för RL spelet då Diamondbacks bullpen är trött. En bullpen som förövrigt har 9.00 ERA de senaste tre matcherna. Det är högst troligt att Toronto kommer få in några runs mot en reliever idag.

Korrekta odds (i mina ögon) vore 1.85-1.90 på 1st 5 och ned mot 2.45~ på RL. Gillar verkligen Buehrles chanser här, jag gör ett undantag och kör två spel på Jays.
Baseball

Arizona Diamondbacks – Toronto Blue Jays

  • Postad:
    04 sep 2013
    16:18
  • Rekare: maddmax
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,06
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    04 sep 2013
    21:40
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: 1st5

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

maddmax 2013-09-04 17:22

Innings pitched* ska det stå.

maddmax 2013-09-04 17:22

Tack.

IP = Innings pitches, ja.

ER = Earned runs (insläppta runs som inte beror på misstag av medspelarna).

loneranger 2013-09-04 16:45

Intressant rek. Försöker fortfarande lära mig alla uttrycken. IP= Innings Pitched? ER?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td