Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Bergischer – Hamburg

Dagens andra tips kommer i mötet mellan nykomlingen Bergischer och storlaget Hamburg.

Bergischer är ju nykomling i årets bundesliga, och man kommer absolut inte bli någon slagpåse i denna serie, då jag anser man har ett klart dugligt lag att hamna någonstans i mitten/nedre del.
Här lirar en svensk och det är Emil Berggren som nu gör sin andra säsong i klubben, och Emil har mer och mer tagit en ordinarie plats i laget och gör det bra!
I övrigt så har man Islands landslagsmålvakt Gunnarsson, som ibland kan stänga igen kassen om han har sin dag!
Lagets stjärna får jag nog säga är Viktor Szilagy, som är en klart viktig kugge för att Bergischer skall gå bra denna säsongen.

Man har en ganska taskig lottning i början av ligan, då man fick börja mot giganten Kiel på bortaplan och nu så stundar då nästa storlag Hamburg!
Mot Kiel hade man inte så mycket att säga till om och siffrorna skrevs till 34-24, inte så mycket att orda om i en premiär på bortaplan mot Kiel.

Nu skall man spela sin första hemmamatch denna säsongen och med sin fanatiska publik tror jag man kommer stå upp klart bra mot Hamburg!

Man har tidigare spelat klart jämt mot Hamburg, där man förra året förlora med 28-32 i DHB-Pokalen, i en match som stod och vägde när det var 5min kvar och det stod lika, men som Hamburg tillslut då vann.

När man låg i Bundesliga år 2011 så blev det också ganska jämt, då siffrorna skrevs till 26-29.

Inför kvällens match så saknas bara en spelare, men den spelaren är ingen startspelare så inget som kommer påverka resultatet ändå.


Om vi går över till Hamburg så vann ju detta laget Champ L. förra säsongen, och det var ju en riktigt knall för samtliga experter, närman först slog ut Kiel i semifinalen och sen Barcelona i finalen efter förlängning!

Detta är Hamburgs första match i ligan, då laget har MINST sagt haft ett tufft spelschema där man mött Fusche Berlin i ett dubbelmöte om en plats i champ.L och här lyckades man gå vidare efter en oavgjord och vinst med 1 boll.
Ni kanske undrar varför Hamburg måste kvala in till Champ L? Och det beror på att dom kom endast på 5:e plats i bundesliga förra säsongen, och även om du vinner CL så får du ingen gratisbiljett kommande säsong.

Efter dessa 2 tuffa kamper åkte man till Dubai och spela supercupen i helgen som var, där man vann i semifinal mot ett lag från Qatar och finalen blev det torsk mot Barcelona med 25-27.

Och nu några dagar senare skall man alltså åka och möta årets nykomling i deras hemmapremiär.

Nog är några spelare slitna efter dessa 4 tuffa kamper dom har gått igenom, inget snack om den saken!

Och att det skall bli någon promenad i parken för Hamburg att dom skall slå Bergischer med mer än 8 mål ser jag bara inte!!

Glöm inte heller att Hamburg har tappat 2 mycket bra spelare inför denna säsongen, Vori (m6) som gick till storsatsande Paris och sen Lijewskii (h9)som flyttat hem till Polen och Wisla Plock.Dessa 2 spelare var klart tongivande när CL avgjordes.

Nej, här kliver jag in på Bergischer +7.0 till 1.85 hos Ladbrokes.

Lycka till !
Handboll

Bergischer – Hamburg

  • Postad:
    04 sep 2013
    11:57
  • Rekare: Skubb14
  • Spel: 1 +7.0
  • Insats: 600,00
  • Odds: 1,85
  • Bolag: Ladbrokes
  • Datum:
    04 sep 2013
    19:00
  • Sport: Handboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: German Bundesliga 2013
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Skubb14 2013-09-04 21:55

Tackar tompa87

tompa87 2013-09-04 21:45

Äntligen är du tillbaks! Synd att man inte hann på men grymt lirat!

Skubb14 2013-09-04 20:55

34-27 Slut...

Skubb14 2013-09-04 19:48

14-14 halvtid...

Jensw 2013-09-04 13:25

Den är tyvärr redan slashad

1.72 för +5.5 på ladbrokes nu och alla andra bolag ligger på liknande.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td