Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Oakland Athletics – Houston Astros

Lagen
Oakland Athletics tar emot en av MLBs slagpåsar inatt, och gör det ihop om enkla vinster. Athletics delar ledningen med Texas Rangers i NL West divisionen med 80 vinster och 59 förluster. Man har vunnit åtta av sina tio senaste matcher och trots få fixstjärnor ser laget ut att ha mycket bra chanser till slutspel, för även om Rangers vinner divisionstiteln så är Oakland just nu 2.5 matcher framför Yankees i jakten på wild card plats (extra slutspelsplatser). Som sagt, Athletics har pinnat på ordentligt mot slutet. Under de senaste tio matcherna har man själva tryckt in hela 61 runs. Igår mötte man en av ligans bästa pitchers, Yu Darvish, och gick åt honom väldigt hårt. Det blev hela 11 runs mot rivalen Texas. Under dessa tio har Athletics ett BA på .304 men ännu mer beundransvärt är ett slugging procent på .547. Det betyder att man inte bara slår singlar, laget slår många dubblar, tripplar och homeruns.

Så vilka möter man då och har detta gäng en chans att få några runs? Jo, det skulle jag säga att de har. Houston Astros är i mina ögon ligans absolut sämsta lag och har endast skrapat ihop 46 vinster på 139 spelade. Man har gjort 38 runs de senaste tio, men värt att notera är att 18 av dessa har kommit i den senaste serien mot Minnesota Twins. Igår vann man en spännande match med 6-5 och jag tycker faktiskt att vi såg lite hopp i lineupen. Det blev totalt 12 hits, och det intressanta är att fem spelare fick två hits var och två spelare varsin hits. Detta är positivt för Houston eftersom man måste ha flera hits irad för att få in runs, det räcker inte med en eller två spelare som försöker göra allt.

Pitchers
För hemmalaget startar Sonny Gray. Gray är en rookie och gör sin första säsong i majors. Han har inte gjort det dåligt, med 2-2 och 2.57 ERA. Senast stängde han ner Tampa Bay och han har även nollat just Houston Astros för tre och en halv vecka sedan. Mellan dessa två matcher har han dock haft lite problem. Mot Baltimore blev det riktigt tungt, och Gray kunde inte hålla bollen nere. Det blev 3.1 IP och 6 ER. Om Houstons scouter har gjort sitt jobb, vet de hur de ska möta Gray, särskilt med tanke på att de redan spelat mot honom en gång. Idén är alltså att låta bli och \'ta\' många låga pitches. Det kommer tvinga Gray upp i zonen och på så sett slippa groundballs.

Houston skickar fram Brad Peacock. Peacock har tio starter den här säsongen med 3-5 och 5.98 ERA. I sju av dessa tio har resultatet varit över den aktuella linan och i nio fall har matchen slutat över 7.5 runs. Peacock hade en bra streak i början av Augusti men har de senaste två starterna haft kontrollproblem. Mot Seattle senast blev det 5 ER på 4.2 IP. Totalt blev det fyra walks, något som vittnar om kontrollen, men det har följt Peacock genom den här säsongen. Konstigt nog har han haft bra runsupport och i många av matcherna har han jobbat med en ledning, vilket betyder att man borde kasta strikes.

Bakom dessa två herrar har vi ett par bullpens som inte är lysande stjärnor. Athletics har definitivt bäst material, med 3.09 ERA för säsongen, men de som finns tillgängliga ikväll har de senaste 22 inningsen släppt 11 ER. Astros bullpen har haft det tufft, 4.90 ERA för säsongen och hela 9.49 ERA och 2.19 (!) WHIP den senaste tiden. Det är svårt att tro att Peacock kommer göra mer än fem, möjligtvis sex innings, om det går BRA. Om han kommer ut tidigare är det inte omöjligt att Athletics kan ta den här linan på 7.5 runs själva.

Sammanfattningsvis
Inga större eller nya skador är relevanta för det här spelet. Derek Norris som missat de senaste 13 matcherna kan komma tillbaka ikväll men frågan är om inte Suzuki är en bättre catcher ur ett offensivt perspektiv. Lagen har sett bollen relativt väl den senaste tiden och kan man hålla bollen uppe kan den här linan ätas upp tidigt. Väderleksrapporten, om än långt tills matchstart, pekar mot mycket starka vindar ut mot center och right field. Vi såg igår vad det kan göra i Oakland Coliseum, Athletics tryckte ut homeruns och fly ball doubles till höger och vänster mot en betydligt bättre pitching staff än dagens. Peacock har problemet att när han får groundballs är de oftare hits än när de är i luften så idag är det nästan en lose-lose situation.

Jag har mycket svårt att se hur 1.917 är rätt odds, vi pratar nog åtminstone 18-20 punkter för högt och jag ser värde i spelet ner till 1.80 iallafall. Jag är inte lika förtjust i över 8 men om odds finns till 2.00~ så är det spelbart.
Baseball

Oakland Athletics – Houston Astros

  • Postad:
    05 sep 2013
    14:31
  • Rekare: maddmax
  • Spel: ÖVER 7.5
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,92
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    06 sep 2013
    04:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

loneranger 2013-09-05 14:49

Välskrivet som vanligt. Älskar meningen "pekar mot mycket starka vindar ut mot center och right field". Då känns det som man har tagit upp det väsentliga och lite till
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td