Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Detroit Lions – Minnesota Vikings

Dags för första reken för en annan här på forumet och detta i favoritsporten Amerikansk Fotboll.

På söndag drar ligan igång på allvar och i tuffa AFC North möts Detroit Lions och Minnesota Vikings i första omgången.


Oddset på Vikings har klättrat kontinuerligt, från 2.40 till 2.80 och nu slutligen 2.95 på Betway medan Detroit ligger runt låga 1.40. Förklaringar till detta kan vara bland annat att Lions gjorde en bättre försäsong en Vikings (försäsongen säger dock sällan särskilt mycket i amerikansk fotboll), fördel av hemmaplan, ett förbättrat försvar och höga förväntningar på Lions vars quarterback Matt Stafford fått ett fett kontrakt under off-season.

Vad är det då som talar för Vikings? Jo, bland annat så spelade lagets stjärna, running backen Adrian Peterson, knappt (alls?) under försäsongen men kommer definitivt starta på söndag. Förra året var AP väldigt nära att knäcka rekordet för most yards gained på en säsong och i år är förväntningarna stora på att han ska göra lika bra ifrån sig. Utöver springspelet har Vikings QB Christian Ponder även fått ett par nya receivers att jobba med (Patterson och Jennings).

Vidare så vann Vikings båda lagens möten förra säsongen och det ihop med att det är första matchen för säsongen och därmed svårt att utröna hur stora favoriter favoriterna egentligen bör vara gör att jag hugger Vikings till ett fint odds.

Och låt mig upprepa: försäsongen (Vikings 1-3, Lions 3-1) betyder väldigt lite då det ofta är killar som försöker ta en plats i laget som får spela och man kan gå runt på tre QBs i en match vilket gör det svårt med kontinuiteten.

Slutligen kan jag säga att jag kanske inte håller Vikings som favoriter per se men som vi alla vet handlar det inte om det utan om att hitta värde och det tycker jag att jag har gjort här och spelar 3 av 5 units.

Intressant fakta
För den försiktige finns det handikappspel, Vikings +4.5, och då kan det såklart vara intressant att veta att Vikings vunnit sju av sina åtta senaste matcher mot Detroit när man räknar in handikappet.

Lycka till
Amerikansk Fotboll

Detroit Lions – Minnesota Vikings

  • Postad:
    07 sep 2013
    13:56
  • Rekare: Serj
  • Spel: 2
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,95
  • Bolag: Betway
  • Datum:
    08 sep 2013
    19:00
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Serj 2013-09-08 13:16

Lägsta acceptabla odds skulle jag såklart skrivit, det glömdes bara bort. Skulle säga runt 2.70, orkar inte motivera mer då jag är bakis
Försvar vs. anfall hoppas jag kunna ge bättre analyser vad säsongen lider, tycker det var svårt nu i första matchen när det är två lag jag knappt sett innan. Tack för feedbacken förresten.

maddmax 2013-09-07 15:19

Kul med någon som skriver rekar för NFL. Bor själv i Minnesota och folk är verkligen laddade för morgonens match. Jennings (som kommer från Green Bay) är särskilt intressant verkar det som (antagligen för det finns mycket folk från Wisconsin här). 'All day' AP är ju, precis som du skriver, en viktig del i maskineriet.

Jag ger dig 3.5 i betyg. För högre betyg (jag hoppas du fortsätter reka) skulle jag vilja se en mer djupgående analys av svagheter i försvar mot offensiv för båda lagen (luft vs. mark). Det hade även varit hjälpsamt med en värdering i procent eller minsta acceptabla odds.

Lycka till!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td