promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Laval – Angers

Laval vs Angers

Match i Franska Ligue 2 mellan tabbeltvåan Angers och Laval som ligger sist. Den här matchen är viktig, främst för Angers då det här är en match som man bör vinna och i sådana matcher vill man verkligen inte tappa poäng då man kommer stå mot svårare motstånd i andra matcher. Vinst för Laval är inte viktig på samma sätt som för Angers, för Angers handlar det om att slå ett lag som man enligt mig är bättre än medan det för Laval är viktigt då man än så länge inte tagit ett enda poäng i ligan.

De 5 senaste matcherna mellan lagen:
11-3-2011 Laval vs Angers 1-1
14-10-2011 Laval vs Angers 0-1
9-3-2012 Angers vs Laval 0-0
11-12-2012 Laval vs Angers 1-4
3-5-2013 Angers vs Laval 1-0

Som man ser är trenden tydlig, Angers går oftast vinnande ur mötena eller så blir det oavgjort. Om jag inte minns fel så tror jag att av de senaste 10 mötena så har Angers vunnit 6, 3 har blivit oavgjorda och Laval har vunnit en, det var 2009.

Laval
Läget i Lavals lag är bra, inga skador eller sjukdomar eller dylikt. Senaste matchen så hade de ju tre spelare avstängda, trion, Gaetan Belaud, Miodrag Stosic och Malik Couturier är tillbaka vilket kommer vara bra att ha defensivt i det här mötet. Det enda frågetecknet är väl Sebastian Renouard som har haft lite problem med insida lår.

Lavals 5 senaste matcher:
6-8-2013 Laval vs Nîmes 0-1
9-8-2013 Laval vs Caen 1-2
16-8-2013 Clermont vs Laval 2-1
24-8-2013 Laval vs Lens 0-2
30-8-2013 Dijon vs Laval 1-0

Ingen bra statistik alls om de visar upp här, 5 förluster av 5 möjliga, dock tycker jag inte att man släppt in jättemånga mål, 8 stycken men man har däremot gjort ännu färre, endast 2. De har således på de här matcherna en målskillnad på -6 vilket inte heller är imponerande.

Den troliga startelvan som Laval ställer upp med är densamma som förra matchen men att man sätter in Belaud, Stosic och Couturier istället för Ben Djemia, Rippert och Tibiri och då skulle alltså startelvan bli följande:
Vanhammel, Perrot, Belaud, Couturier, Jordan, Goncalves, Alla, Robic, Stosic, Bekamenga och Diallo.

Kan väl vara någon skillnad men det här ser jag som en möjlig elva.
Nu när de inte har några avstängda så kommer de vara taggade på första vinsten för säsongen.

Angers
Läget i Angers är bättre än någonsin, det verkar som att man för första gången på hela den här säsongen ska ha möjlighet att spela med sin bästa styrka, det har man inte kunnat förut p.g.a. skador, förhoppningsvis så kommer skadade Diallo och Auriac kunna spela idag. Det är endast de 2 som är frågetecken om de kan spela idag men det är sådant som märks.

Angers senaste 5 matcher:
7-8-2013 Angers vs Lens 1-2
10-8-2013 Angers vs Châteauroux 1-0
16-8-2013 Dijon vs Angers 1-3
23-8-2013 CA Bastia vs Angers 1-1
30-8-2013 Angers vs Brest 2-1

De har spelat förhållandevis bra, deras senaste 5 matcher har resulterat I 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Gjorda mål har landat på 8 och de har släppt in 5 och får därför en målskillnad på 3. Inte jätteimponerande tycker jag men ändå positivt så att säga.

Angers troliga startelva:
Malicki, Thomas, Konate, Bouka Motou, Diallo, Keita, Gamboa, Frikeche, Auriac, Blayac och Ayari.

Ganska nära den här startelvan skulle jag tro att de hamnar.


Tankar
Jag tror på det här spelet enormt mycket och tycker det är ett riktigt överodds på Angers, de är enligt mig ett så pass mycket bättre lag i nuläget och i nuvarande form i båda lagen så tycker jag det här är en match som Angers vinner betydligt oftare än hälften av gångerna , närmre 6-7/10 gånger och jag skulle som max satt oddset på 1,7, förmodligen lägre ändå.
Sedan att Angers har stora förhoppningar att spela med skadefri trupp för första för gången hela säsongen tycker gör det ännu mer spelvärt, dock är jag lite osäker om Diallo och Auriac kommer få spela, men jag tycker att de platsar i startelvan men kan hända att de får sitta på bänken eller vänta ytterligare någon match om de inte känner sig helt hundra. Men i alla fall så tror jag Laval kommer få det svårt i det här mötet och att ens få ett oavgjort mot Angers när man själva är på hemmaplan och i sin dagsform ser jag som svårt.

Matchbilden
Jag tror på en lite avvaktande första halvlek med lite mål för att sedan bli väldigt stor skillnad till andra, möjligen 0-1 mål i första halvlek och 2-3 mål i andra skulle jag tippa på.

Mitt spel blir alltså Angers att vinna till oddset 2,292 med Betfairs kommission inräknad i oddset.

Det finns lite värde i Angers och insatsen tillbaka vid oavgjort men jag tror Angers fixar det här utan några större problem, de är enligt mig det bättre laget och det bör de visa idag.

För att jämföra odds finns bl.a. www.oddsandstats.com, www.betbrain.com och www.oddstorm.com
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Laval – Angers

 • Postad:
  13 sep 2013
  11:32
 • Rekare: asdex
 • Spel: 2
 • Insats: 30,00
 • Odds: 2,29
 • Betfair
 • Datum:
  13 sep 2013
  20:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Frankrike
 • Liga: Ligue 2 Orange
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

asdex 2013-09-14 11:47

Inte en aning, total kross ju :/

Puppym12 2013-09-13 22:55

4-1 va fan hände där?:s
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td