Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Toronto Blue Jays – LA Angels

Toronto Blue Jays avslutar ikväll en serie på tre matcher, där Angels har varit övermäktiga i båda de tidigare bataljerna. LA har fixat segrar mot Torontos två bästa pitchers (för tillfället iallafall) R.A. Dickey och Mark Buehrle. Tio matcher har spelats mellan lagen tidigare i år, och dagens bortalag har vunnit sju av dessa. Vad som står ut i denna matchup är att samtliga möten har gått över respektive lina, Angels har snittat 7.1 runs frammåt mot Jays i år (5.7 för Jays). Inget av lagen har dock haft en bra säsong, förväntningarna var enorma både på Angels och Blue Jays före starten men inget av lagen har ens vunnit hälften av sina matcher.

Lagen / offensiv:
Los Angeles Angels har 69 vinster och 76 förluster på pappret. Det har gått upp och ner (mycket streaks), men efter skadan på storstjärnan Albert Pujols blev mardrömmen ett faktum. Angels missar slutspel. Kämparglöden har inte slocknat helt dock, de senaste 19 matcherna har man ett facit på 14-5. Man har träffat bollen bra på slutet, ett BA på .299 de senaste tio matcherna. Kikar man lite djupare ser man att de dessutom slagit .331 mot vänsterhänta pitchers under denna period. Josh Hamilton och Mike Trout håller ned laget med tyngd och kraft men även Mark Trumbo har börjat skina. I första matchen mot Jays (tisdags) blev det 5 hits för Trumbo. Howie Kendrick som varit borta i 35 matcher kanske är tillbaka idag, han har ett BA på .301 den här säsongen.

Toronto Blue Jays har ett mycket snarlikt facit med 67-78. Las Vegas hade Blue Jays som favoriter att vinna World Series inför säsongen, mycket tack vare stora värvningar. I laget vi ser spela ikväll finns få av dessa kvar, skador har ätit upp resten (och lite till). Jose Reyes, mannen med fart, har kanske inte levt upp till alla förväntningar men är iallafall tillbaka efter skada. Saknas gör dock Jose Bautista, Colby Rasmus, Melky Cabrera för att inte nämna alla pitchers som är borta. Edwin Encarnacion kommer antagligen missa kvällens match, en spelare som antagligen varit en av få ljusglimtar för Jays. Avbräcken gör sig påminda när man tittar på hur Jays spelat de senaste tio matcherna. Man har visserligen vunnit sex av dessa men med ett BA på .234. Man har till stor del förlitat sig på att lagets bullpen håller tätt.

Pitching:
För Angels startar Garrett Richards. Richards är 6-6 med 3.90 ERA för säsongen. Han har spelat två matcher mot Blue Jays, en storvinst och en storförlust. Vinsten kom senast, den 1:a augusti (7 IP, 2 ER, 4 H). Richards har också spelat bra mot slutet om man bortser från en mindre lyckad start i Tampa. En fin rad om man tänker på motståndet:
7/9 mot Texas 7 IP, 1 ER
2/9 mot Tampa Bay 5 IP, 1 ER
28/8 i Tampa Bay 3.1 IP, 4 ER
23/8 i Seattle 7.1 IP, 0 ER

Mot Richards skickar Blue Jays fram leftien J.A. Happ. Happ, som vissa kanske vet, fick en line drive från Jennings i huvudet tidigare i år men har lyckats komma tillbaka efter intensiv rehabilitering. Hans siffror för säsongen är 4-5 och 5.09 ERA. Happ gjorde en bra start senast (5.2 IP och 0 ER mot Minnesota) men han har haft det betydligt svårare mot bra offensiva lag. Hans fyra senaste ser ut så här:
7/9 i Minnesota 5.2 IP, 0 ER (1 R)
1/9 mot Kansas City 4 IP, 3 ER (5 R)
27/8 mot NY Yankees 4.2 IP, 5 ER
22/8 i NY (Yankees) 5.1 IP, 4 ER

Sammanfattning:
Inget av lagen har något att spela för men i baseboll gör det ingenting då de individuella siffrorna betyder mycket. Alla vill visa att de kan, om inte annat för att kunna salta nästa kontrakt. Richards är i mina ögon den bättre pitchern, och lägger man till form så skiljer det en del. Lägg till en glödhet offensiv för Angels (som dessutom spelar bra i Rogers Center) som gillar att spela mot vänsterhänta kastare. Toronto saknar all sin pålitliga kraft och Happ lär inte få mycket offensivt stöttande. Som Blue Jays fan smärtar det att säga att Toronto lär få det svårt igen. Korrekt odds på 1st 5 anser jag vara runt 1.70 och jag ser därför allt över 1.77 som spelbart.
Baseball

Toronto Blue Jays – LA Angels

  • Postad:
    12 sep 2013
    20:03
  • Rekare: maddmax
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,86
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    13 sep 2013
    01:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: 1st5

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td