Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Enkopings – Konyaspor KIF

Härligt med lite egentid att reka fotbollsmatcher på igen!

Dagens andra rek kommer här:
Det är Bwin som sticker ut på bortaseger för topplaget Konyaspor mot Enköping i Division 2 Norra Svealand. Bwin ligger 11 punkter över konkurrenterna med 1.91 på bortaseger och det är nog spelvärt ner till 1.8

Konyaspor
Konyaspor inledde säsongen tveksamt, men spelade upp sig innan sommaruppehållet och efter detsamma tog laget fyra raka segrar. Följt av två uddamålsförluster, innan man i senaste omgången bortaslog Kvarnsveden med 3-1. Därmed har laget 5-0-2 i matcherna efter uppehållet. Segern mot starka Kvarnsveden var ett kvitto på att svackan med 1-2 mot Rotebro och 2-3 mot Syrianska inte var någon djupare formsvacka.

Konyaspor ligger 3 poäng efter serieledaren Akropolis, på samma poäng som Huddinge. Konyaspor är inget utpräglat hemmalag, utan har tagit nästan lika många poäng borta: 16 borta och 17 hemma. Över huvud taget är Division 2 Norra Svealand sällan en serie där hemmafördelen är dominant. Resvägarna är korta kring Stockholm och Mälardalen.

Konyaspor har inga avstängningar och ska kunna mönstra ett i stort ordinarie lag.

Enköping
Enköping ligger näst sist i serien och har bara skrapat ihop 15 poäng. Laget har tre raka förluster och bara en poäng på de senaste fem matcherna och har inte vunnit sedan 8 juni. Efter uppehållet har laget facit 0-2-5

Spelet
Enköping har lyckats få oavgjort ganska många hemmamatcher, men Konyaspor har inte för vana att spela oavgjort. Bara 3 av 18 matcher har slutat oavgjort hittills. Det är klasskillnad på lagen och Konyaspor ska normalt inte ha några problem att ta hem det här. 1.91 är väl spelvärt och jag lassar in 3 units.
Fotboll

Enkopings – Konyaspor KIF

 • Postad:
  13 sep 2013
  12:28
 • Rekare: faremisch
 • Spel: 2
 • Insats: 3,00
 • Odds: 1,91
 • Spreadsheet: Rekar
 • Bolag: Bwin
 • Datum:
  14 sep 2013
  14:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Swedish Division 2
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-09-14 17:17

0-2 och reken satt.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td