Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Akropolis IF – Vasteras IK

Dagens tredje och sista rek är en specialare och är även den hämtad från Division 2 Norra Svealand. Serieledaren Akropolis tar emot Västerås hemma, ett Västerås som är stark obalans och har fyra spelare avstängda till söndagens match.

Västerås

Det krävs ett smärre mirakel för att Västerås ska kunna rubba Akropolis i söndagens bortamatch. Senast blev laget överkört av tabelljumbon Skiljebo hemma med 1-4. Till på köpet drog laget på sig sex gula kort, vilket resulterar i inte mindre än fyra avstängda spelare i söndagens match. med de tunna trupperna lagen i lägre divisioner har att spela med är det naturligtvis sämsta möjliga utgångsläge. Laget har 1-3-3 i matcher efter sommaruppehållet. 1-1-3 på de fem senaste.

Akropolis
Akropolis har överraskat den här säsongen med ett i princip nykomponerat lag efter att man åkte ur Division 1 Norra förra säsongen. Nu jagar man avancemang och leder knappt tre poäng före Huddinge och Konyaspor. Efter uppehållet har laget facit 5-2-0 och har sett mycket starka ut. Inga spelare är heller avstängda inför söndagens match.

Spelet
Tipico ger handikappspel på Akropolis -1 EH till 1.8. Jag tar det direkt givet förutsättningarna med Västerås många avstängningar. man kan också tänka sig HT/FT som Bet365 ger 1.73, men där har oddset dalat från 2.1 under gårdagen så där skulle jag vara försiktig.

Rak 1:a till 1.32 finns på Betsson och Betsafe, eller för den limiterade skaran till 1.3 på kära Svenska Spel.
Fotboll

Akropolis IF – Vasteras IK

 • Postad:
  13 sep 2013
  12:47
 • Rekare: faremisch
 • Spel: 1 HC 0-1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,80
 • Spreadsheet: Rekar
 • Bolag: tipico
 • Datum:
  15 sep 2013
  15:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Swedish Division 2
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-09-15 16:49

2-2. Akropolis hade 2-0 till 75:e minuten. Kvitteringen kom på tilläggstid. Suck.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td