Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Philadelphia Eagles – San Diego Chargers

Snabb, men inte ogenomtänkt, rek. Däremot har jag inte brytt mig om att leta odds för jag hinner helt enkelt inte.

Philadelphia Eagles tar emot San Diego Chargers på hemmaplan på söndag i Chip Kellys första hemmamatch som Coach för Eagles.

Philadelphia Eagles
Förra veckan slog Eagles Washington Redskins med 33-27 på bortaplan, Redskins som gick till slutspel förra året. Eagles visade upp det snabba, springfokuserade spel som alla förväntat sig under den nya coachen och av matchens 443 yards kom hela 263 genom rushing. LeSean McCoy, lagets bästa RB, svarade själv för hela 184 av dessa yards. Man kan tycka att Eagles spelade sämre i andra halvlek (man ledde med 26-7 i halvtid) men jag ser det som att man spelade på klockan och medvetet drog ner tempot för att störa Redskins. Överlag har det varit mycket buzz efter matchen och många är imponerade av Eagles insats, inklusive jag själv.


San Diego Chargers
San Diego ledde (kanske överraskande?) mot Houston Texans med 21-7 i halvtid men förlorade 28-31 efter en makalöst ineffektiv andra halvlek, bland annat hade man hela fem raka 3-n-out (tre försök och sen punta bollen till andra laget) mot slutet av matchen och man släppte in Texans i matchen. Spelmässigt så fick man bara 263 yards att jämföra med Texans 449 i vad som ändå var en jämn match. En bidragande orsak till förlusten var att Chargers QB Philip Rivers inte kunde steppa upp och leverera när det som bäst behövdes. Rivers satte bara 14/29 passningar och kastade en avgörande interception i 3:e quartern som direkt ledde till en touchdown. Chargers har byggt nytt i år och har lite förväntningar på sig och mer än en expert tror att Rivers får gå efter säsongen om inte laget gör bra ifrån sig.

Analys
Jag tror att Eagles fokus på springspel kan passa Chargers bättre än Texans fokus på passningsspel, men så kommer deras defensiv också att få jobba hårt och med långa byten vilket jag tror gör att Eagles kan vinna den viktiga fjärde quartern enkelt. Jag tror inte heller på Rivers som QB, förra veckans siffror säger sitt och kollar man förra säsongen så hade Rivers minst TDs och antal yards i hela NFL. Trots det så sprang de för lite med bollen i förra matchen. Chargers pocket protection var faktiskt riktigt bra förra veckan, men trots det gjorde Rivers ingen vidare nöjd. Jag är övertygad om att Eagles pånyttfödda Linebacker Trent Cole kommer sacka Rivers ett par gånger. San Diego har även en kort vecka (eftersom man spelade på måndagen) och ska i princip färdas över hela landet vilket kan vara tufft bara det.

Eagles är favoriter i matchen och enligt mig borde man vinna med mer än sju poäng. Förra veckan slog man ett bättre lag med liknande siffror.

Nycklar till seger
+Eagles starka, snabba springspel som tröttar ut försvaret.
+Rivers underpresterar igen
+Chip Kelly kommer vilja visa hemmapubliken lite nya tricks (det spekuleras mycket i att det är mycket som vi inte fått se ännu av Eagles nya offensiv).
+Förra året snittade Chargers 21 poäng per match (28 förra veckan) och jag skule bliförvånad om Eagles inte tar sig över 30.

Bonustips
Finns -7.5 på Nordicbet för 2.10 men tänk då på att det skiljer mer än en touchdown för vinst. Det är inte alls en omöjlighet men jag väljer själv det försiktiga alternativet
Amerikansk Fotboll

Philadelphia Eagles – San Diego Chargers

 • Postad:
  14 sep 2013
  13:04
 • Rekare: Serj
 • Spel: 1 -7
 • Insats: 1,00
 • Odds: 1,90
 • Bolag:
 • Datum:
  15 sep 2013
  19:00
 • Sport: Amerikansk Fotboll
 • Land: USA
 • Liga: NFL
 • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Galeocerdo cuvier 2013-09-15 12:12

Har inte tid att leta odds? Tar cirka 30-40 sekunder via oddsportal. Du kunde ha fått spelet till 1.96.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td