Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Galatasaray – Real Madrid

Galatasaray vs Real Madrid

Match i Champions League mellan Galatasaray och Real Madrid. Real Madrid kommer till matchen med en hel del spelare borta medan Galatasaray förmodligen inte kommer ha samma problem. Med detta i åtanke så blir det här en väldigt viktig match för Galatasaray eftersom de inte ska räkna med att möta ett Real Madrid utan många duktiga spelare igen, dock har Real överlag en bred och bra trupp och kommer förmoldigen kunna täppa till de här positionerna förhållandevis bra ändå.

De 3 senaste matcherna mellan lagen:
9-4-2013 Galatasaray vs Real Madrid 3-2
3-4-2013 Real Madrid vs Galatasaray 3-0
24-8-2011 Real Madrid vs Galatasaray 2-1

På de här matcherna så har Galatasaray vunnit en och Real 2, Över 2,5 mål har det blivit i samtliga och BLGM har det blivit i 2 av de här matcherna. Matchen ikväll spelas på Turkarnas hemmarena och där brukar lag kunna få det tufft, speciellt utländska lag.

Galatasaray
Läget för Galatasaray ser förhållandevis bra ut, man saknar garanterat mittfältaren Hamit Altintop, medan Selcuk Inan, Semih Kaya och Bruma har lite småproblem men förmodligen kommer de vara med i det här mötet.

Galatasarays 5 senaste matcher:
11-8-2013 Galatasaray vs Fenerbache 0-0
19-8-2013 Galatasaray vs Gaziantepspor 2-1
25-8-2013 Buraspor vs Galatasaray 1-1
30-8-2013 Eskisehirspos vs Galatasaray 0-0
13-9-2013 Galatasaray vs Antalyaspor 1-1

Här har Galatasaray gått mållösa från 2 av de 5 matcherna, dock endast en match när de spelat på hemmaplan, dock förväntar jag mig att de spelar aningen bättre ikväll då de verkligen kommer vilja visa hemmapubliken vad de går för.
Deras sensaste matcher har inte direkt varit några målkalas tyvärr, endast en match har varit över 2,5 mål, de andra resultaten är 4 oavgjorda, 2 stycken 1-1 matcher och 2 matcher som slutade 0-0.

Galatasarays troliga startelva:
Muslera, Eboué, Balta, Kaya, Chedjou, Melo, Sneijder, Inan, Bruma, Drogba och Yilmaz

De kommer förmodligen köra lite annorlunda och ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning vilket kan bli intressant, det ser ut som att man satsar på en offensiv match och det kan mycket väl bli många mål framåt såväl som bakåt.

Drogba har ett väldigt bra facit i Champions League matcher med 40 mål på 79 matcher, jag tror han kommer lyckas näta ikväll igen. Ylimaz har inte visat toppform än men har ändå gjort en del mål.
Sneijder är i ännu bättre form än senast de mötte Real och han kommer nog få till en del giftiga passningar och vara viktig både offensivt och deffensivt den här matchen. Bruma, en ung kille som jag tycker har väldigt goda chanser att bli otroligt stor i framtiden, det är inte säkert att han kommer få starta från början dock men jag skulle gärna vilja se att han gör det, han har väldigt bra kapacitet.
Inan har inte haft den bästa starten men med hans kreativitet och hans långa bra passningar så bör Real se upp för han. Melo, brasilianaren kommer ha en väldigt viktig roll som defensiv mittfältare om Galatasaray ställer upp offensivt och har visat sig vara en väldigt viktig spelare för Galatasaray.
Chedjou är en kraftfull försvarare som kommer vara viktig i nickdueller. Kaya, 22 åringen är en duktig försvarare och en väldigt smart sådan och har en hel del erfarenhet av Champions League.
Balta, en stabil försvare som kommer få det tufft på vänsterkanten. Eboue hoppas man gör en bättre match än förra gången man mötte Real, han har absolut kapacitet. Muslera, en bra målvakt som styr försvaret på ett bra sätt.

Jag ser det lite osäkert om Bruma får spela från start men annars ser jag det som en väldigt trolig startelva som mycket väl kan lyckas bra ikväll mot Real. Det är synd att man saknar Altintop då han känner till Real väldigt bra då han tidigare spelat där.

Real Madrid
Real Madrids läge i laget ser inte lika bra ut då man saknar, Varane, Marcelo, Coentrao och Alonso som alla är skadade, alla stannade i Madrid och kommer således inte delta i kvällens match. Sedan kommer inte helle Diego López stå i mål ikväll trots hans duktiga insats senast mot Villareal utan Casillas kommer få chansen att bevisa sig, dock tror jag han får det svårt att komma upp i den nivå som Diego visade upp senast.

Real Madrids 5 senaste matcher:
18-8-2013 Real Madrid vs Real Betis 2-1
26-8-2013 Granada vs Real Madrid 0-1
29-8-2013 Deportivo La Coruna vs Real Madrid 0-4
1-9-2013 Real Madrid vs Athletico Bilbao 3-1
14-9-2013 Villareal vs Real Madrid 2-2

I deras senaste 5 matcher så har 4 gått över 2,5 mål, BLGM har gått in I 3 och de har vunnit 4 av de, senaste spelade man oavgjort borta mot Villareal. De är ett starkt lag men borta i Turkiet mot Galatasaray kommer de inte få det så lätt.

Real Madrids troliga startelva:
Casillas, Pepe, Ramos, Carvajal, Arbeloa, Modric, Casemiro, Khedira, Bale, Ronaldo och Isco

Ronaldo och Isco där uppe kommer bli farliga för Galatasaray då de båda är duktiga målskyttar. Bale lyckades näta senast mot Villareal och han är också en som Galatasaray får se upp för.
Khedira får visa att han kan spela bättre än senast mot Villareal om han får chansen idag. Sedan osäker om Benzema får spela från start, och detsamma gäller di Maria.
Casemiro, en stabil mittfältare från Brasilien som kommer ha en viktig roll på mitten. Om Arbeloa känner sig redo så kommer försvaren förmodligen ha en plats i laget och kommer att ha en viktig roll att täppa till. Carvajal, en ung kille som visat att han är en duktig spelare som platsar i Real.
Pepe och Ramos, två stabila försvare som kommer göra det tufft för Galatasaray anfall.

Som sagt lite frågetecken i den här startelvan, de har en sådan bred trupp så jag skulle inte alls vara förvånad om den ser annorlunda ut men det ovan tycker jag verkar som en trolig startelva, kanske lite annorlunda men inte så att det gör en sådan stor skillnad i spelet.

Tankar
Är lite osäker på Reals uppställning för matchen men jag tror att oavsett hur de gör så kommer de inte lyckas hålla nollan mot Galatasaray på deras hemmaplan och trots hemmastödet tror jag inte heller Galatasaray kommer lyckas hålla nollan mot alla duktiga spelare i Real.

Jag tror därför på BLGM i den här matchen, på Galatasarays hemmaplan mot Real och med förutsättningarna ser jag det som ett spel som går in väldigt många gånger och tycker oddset är några pluppar för högt.
Blir intressant om Bruma får spela från start i Galatasaray och detsamma angående di Maria och Benzema i Real. Hur som helst så tror jag på en rolig match ikväll och jag tror den kommer bjuda på en hel del mål och därför kommer jag även lägga ett spel på över 2,5 mål. Även fast Galatasaray har haft ganska målsnåla matcher den senaste tiden så tror och hoppas jag det blir skillnad ikväll när man ställs mot Real.

Mina spel blir alltså BLGM till oddset 1,627 samt över 2,5 mål till oddset 1,589.
Båda oddsen är med kommissionen från Betfair inräknat, jag ser att oddset redan sjunkit lite och jag ångrar att jag inte lade spelen redan igår kväll som jag funderade på men, men.
För att jämöra odds finns bl.a. www.oddsandstats.com, www.betbrain.com och www.oddstorm.com
Fotboll

Galatasaray – Real Madrid

 • Postad:
  17 sep 2013
  13:33
 • Rekare: asdex
 • Spel: Annat
 • Insats: 30,00
 • Odds: 1,63
 • Bolag:
 • Datum:
  17 sep 2013
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Champions League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

asdex 2013-09-20 12:37

Tackar, överspelet gick ju inte utan problem iaf, blgm var på håret

Mostar 2013-09-18 17:52

mkt bra rek
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td