Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Stuttgart – Frankfurt

Stuttgart på 13:e plats med sex poäng, tar emot Eintracht Frankfurt som ligger på 14:e plats med lika många poäng som hemmalaget. Tre spel:

2013-09-22 17:30FotbollStuttgart vs Frankfurt 1 FT 8 2.210

2013-09-22 17:30FotbollStuttgart vs Frankfurt HT/FT FT 7 3.800

2013-09-22 17:30FotbollStuttgart vs Frankfurt IBISEVIC Mål FT 7 2.200


Det som talar för Stuttgart:

+ Man har lätt för Frankfurt. Stuttgart har åtta vinster mot Frankfurt på de tio senaste matcherna. Frankfurt har bara vunnit en match av dessa. Stuttgart vann förra säsongens båda möten med 2-1.

+ Efter sitt (Stuttgarts) tränarbyte som ägde rum för några veckor sedan, när man sparkade Labbadia och tog upp Thomas Schneider så har hemmalaget börjat leverera. Två vinster på två matcher, 7-2 i målskillnad, det efter en katastrofal start på säsongen med den f.d. tränaren Labbadia (tre raka förluster). Här senast när man bortaslog Hertha Berlin så spelade man kanske inte strålande men det var en sådan där otroligt viktig och stärkande moralseger för Schnedier och Co. Man bröt också Herthas svit på 18 matcher utan förlust på hemmagräs (ligan).

+ Frankfurt saknar ett antal mycket viktiga spelare. Försvararen, Bastian Oczipka (över 30 framträdande förra säsongen i ligan), och mittfältarna Meier (30+ matcher, 16 mål 12/13), Schwegler (25+ matcher 12/13) och Rosenthal (nyförvärv från Freiburg, tänkt som startspelare). Samtidigt som en annan nyckelspelare på mitten; Sebastian Rode (33 matcher) är tveksam till spel. Även breddspelare som Kittel och Stendera saknas, vilket kanske inte är optimalt nu när man krigar på två fronter. Tunga avbräck för bortalaget.

+ Frankfurt spelade i Europa League, i torsdags och lär vara lite extra slitna än normalt. Det plus alla skador, gör att Stuttgarts chanser till vinst ökar drastiskt.

+ Stuttgart firar 120 år. Man gör det på hemmaplan, med specialdesignade tröjor, osv. Man vill verkligen att dagen ska bli speciell. En extra motivationsfaktor för hemmalaget.

+ Stuttgart förstärkte i sista stund med en värvning av den rutinerade mittbacken Haggui, han väntas gör debut mot Frankfurt, vilket gör att man kan spela en ganska balanserad backfyra; med Schwaab, Haggui, Rudiger och Boka där bak. Är det någonstans detta Stuttgart har problem så är det i försvaret så det kan bli en mycket viktig värvning.

+ Stuttgart har fått igång anfallaren Ibisevic, han leder för närvarande skytteligan med sina fem mål. Han verkar trivas väldigt bra framför Maxim och Werner, som gjort ett antal läckra assist till bosniern. Han tar straffarna. Han gjorde två mål mot Frankfurt förra säsongen, ett i varje match.

-

- Det som talar emot detta spel är att Frankfurt har en vass anfallare i Kadlec som gjort tre mål på fyra matcher för bortalaget i ligaspelet. Han gjorde även ett mål mot Bordeaux här senast. Likaså ska man påpeka att Frankfurt vunnit två av sina tre bortamatcher i ligan denna säsong. Alla deras poäng (sex) kommer från bortaspel. Men noterbart här är att det varit mot lite svagare lag (Bremen & Braunschweig) samtidigt som Frankfurt fick stryk i sin tredje bortamatch mot Hertha Berlin med hela 6-1.

Det kan också bli så att Kadlec blir lidande av alla mittfältsavbräck som Frankfurt har, speciellt iom Meiers frånvaro.

-/+ Stuttgart saknar viktiga yttermittfältaren Leitner, men man har bra täckning där, där t.ex. österrikaren Harnik kan gå in och göra ett bra jobb.


Startelvor:

Eintracht Frankfurt XI: Trapp - S. Jung, Zambrano, Anderson, Djakpa - Rode, Russ - Aigner, Barnetta, Inui - Kadlec

Stuttgart XI: Ulreich - Schwaab, Haggui, Rüdiger, Boka - Gentner, Kvist - Traoré, Ti. Werner, Maxim - Ibisevic


Gillar verkligen detta spel, magkänslan är också bra. Nu är det bara och vänta och se om jag är rätt ute. Lycka till om ni ryggar.
Fotboll

Stuttgart – Frankfurt

  • Datum:
    22 sep 2013
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Khan 2013-09-23 21:10

@Wirre: Jajamän - https://www.sharps.se/forums/275068-post1915.html

Wirre 2013-09-22 19:30

Var det Ibisevic som missade straffen på övertid? Haha

Hyper 2013-09-22 13:54

Alltid kul att läsa dina rekar offside, keep it up!

ajvide 2013-09-22 13:49

Jag ryggar, gillar din analys

Wirre 2013-09-22 12:43

Låter onekligen bra. Jag ryggar alla spel och håller tummarna ikväll.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td