promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Swindon – Chelsea

Engelska ligacupen; Premier League-laget Chelsea mot League One-laget Swindon. Swindon med hemmaplansfördel. Swindon ligger på en 11:e plats i ligan. Chelsea är fyra. Hela fyra spel på denna match:


2013-09-24 20:45FotbollSwindon vs Chelsea -2EH FT 7 3.250

2013-09-24 20:45FotbollSwindon vs Chelsea -1EH FT 9 1.900

2013-09-24 20:45FotbollSwindon vs Chelsea CHELSEA Ö2.5MÅL FT 7 2.200

2013-09-24 20:45FotbollSwindon vs Chelsea MÅLSKYTT Mata MÅL FT 7 2.300Det som talar för en komfortabel Chelsea seger:

+ Swindon har en hel del skadeproblem, speciellt på mittfältet där två viktiga spelare saknas. Duktige Ryan Mason (fyra mål på fem ligamatcher, lagets bästa målskytt) missar matchen. Likaså gör Ryan Harley det (startat fyra av sex i ligan, två inhopp). Ordinarie högerbacken Byrne (fem startade ligamatcher) kommer heller ej att vara med (avstängd).

Två andra som inte heller kommer vara med är vänsterbacken Alex Smith (en start, två inhopp) och anfallaren Tijane Reis (två starter).

Så skadeläget i Swindon ser inte allt för bra ut. Och är det på någon lagdel dom är tunna så är det på mittfältet, där båda Ryan kommer vara saknade.

+ Swindons försvar har sett instabilt ut så här långt. Laget har släppt in elva mål på åtta ligamatcher. Man har släppt in fem mål på de två senaste ligamatcherna.

+ Jose Mourinho är inte den som slänger bort titlar, även om det bara handlar om ligacupen. Han vann t.ex. två ligacupsfinaler på tre år under sin förra sejour i Chelsea. Detta möte kommer tas på största allvar och risken för underskattning tror jag är väldigt, väldigt liten.

+ Chelsea har kanske PL:s bästa bredd. Topplagen brukar rotera rejält i Ligacupen och så kommer Chelsea att göra här. Något som brukar vara till fördel för det mindre laget. Däremot finns det så otroligt många spelare i Chelsea, speciellt på de offensiva positionerna, som har så mycket att bevisa när dom nu får chansen mot Swindon. Jag förväntar mig och se en enorm hunger från dessa och många målsugna spelare som vill bevisa för Mourinho att dom ska in i elvan. En av dessa är Juan Mata.

+ Mark Schwarzer; Cesar Azpilicueta, David Luiz, Gary Cahill, Ryan Bertrand; Michael Essien, Frank Lampard; Kevin De Bruyne, Juan Mata, Willian; Torres - Är den startelva som vi kan få se Chelsea ställa upp med. Tio nya namn sen Fulham-vinsten i helgen. Klasskillnaden är dock fortfarande enorm mellan lagen. Och många skulle kanske även hävda att denna elva är minst lika vass som den som Mourinho mönstrade mot Fulham.

+ Mourinho har inför match och i media pekat ut Juan Mata som den spelaren som måste imponera om han vill få chansen i startelva. Något ovanligt att peka ut en enskild spelare på detta vis.

Mourinho sa: "I hope he (Mata) tells me, on the pitch, that 'you are wrong, I am the best and I have to play every game."

Jag tror Mata kommer reagera väl på detta och inte bara vilja göra en bra match utan även hamna i målregistret. Mata som vet hur man hittar nätet då han gjorde 20 mål för Chelsea förra säsongen.


Det som talar emot dessa spel:

- Swindon är ett bra hemmalag. Man förlorade t.ex. bara fyra matcher på hemmagräs förra säsongen.

- Många förändringar i en elva gör att vi kanske inte får se ett så samspelt Chelsea.

- Swindon slog Championship-laget QPR i förra omgången av Ligacupen. Och det på bortaplan. Tyder ändå på en viss klass även om QPR vilade en hel del spelare i det mötet.

- Chelsea har gått tungt på bortaplan så här långt in på säsongen. Läget för att ändra denna trenden kunde dock inte vara bättre än nu.


Summering:
Gillar verkligen dessa spel. Enorm klasskillnad, motiverade och hungriga Chelsea-spelare där många har mycket att bevisa. Mourinho som inte slänger bort en enda titel, lär inte ha några spelare som underskattar motståndet. Swindon med en hel del skador, på några nyckelspelare dessutom. Ett hemmalag som släpper in mycket mål, men även gör en del. Däremot lär man få det tufft mot ett defensivt starkt Chelsea, samtidigt som defensiven i Swindon nog kommer fortsätta att läcka. Det känns i alla fall som den risken är stor. Kanske dags för en efterlängtad målexplosion av Chelsea?

Eventuella startelvor:

Swindon: Foderingham – N. Thompson, Hall, Ward, McEveley – Kasim, Thompson, Luongo – Ajose, N’Guessan - Ranger

Chelsea: Mark Schwarzer; Cesar Azpilicueta, David Luiz, Gary Cahill, Ryan Bertrand; Michael Essien, Frank Lampard; Kevin De Bruyne, Juan Mata, Willian; Torres

Resultat tips? 1-4.
Fotboll

Swindon – Chelsea

  • Datum:
    24 sep 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

nordnet 2013-09-24 18:08

Grymt, Jättebra rek.. betygsättningen*****

Lawio 2013-09-24 15:07

Riktigt bra rek.

joppoe 2013-09-24 13:57

Grymt bra rek, uppskattas

Gruskungen 2013-09-24 13:27

Tack offside, bra rek! Snåla ni är
med betygsättningen! 4,5 får du iaf av mig. Lycka till.

faremisch 2013-09-24 10:45

Oddsen har rasat på EH -1, men på Betsafe och Betsson kan man scrolla ner till sektionen handikappspel. Under spelet "Bortalaget vinner med minst 2 mål" får man fortfarande 1.98.

Kekec 2013-09-24 09:34

Nordic Bet har @2.75 Mata som målskytt .
Offside tack för bra rek , förtsätt så , det uppskattas verkligen.

offside 2013-09-24 01:20

Ja, det är European Handicap. Inte samma som Asian Handicap. I EH är kryssalternativet även möjlig att spela. Se mer på google. Har tyvärr inte ett konto på Marathonbet, jag reggar bara spelen så som jag har spelat dom, och för det odds som jag hittade som bästaodds.

Lycka till.

joback1 2013-09-24 01:05

Menar du att du spelar -2EH = European Handicap? Är inte det samma som -2.5? Som du kan hitta ett odds på upp till 4,00 på marathonbet? Det är en skillnad på 5,25u om ditt bet går in. Om jag nu har alla hästarna i stallet..?

joback1 2013-09-24 00:53

Är försiktig och nyper -1,5 till 2.04 på Marathonbet. Tror ditt resultattips kan stämma ganska bra! =) Jag säger 1-5 bara för det
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td