Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

G Furth – Dynamo Dresden

Greuther Furth vs Dynamo Dresden

Match i Bundesliga 2 mellan ett av topplagen (Greuther) och ett av bottenlagen (Dynamo). Det här är en match som är rätt så viktig för båda. Båda har spelat 8 matcher och om Greuther Furth skulle vinna så skulle det innebära att de går upp i serieledning med 3 poäng mer än 2an efter lika många matcher. För Dynamo är den viktig då de endast har 5 poäng efter de här 8 matcherna och behöver alla poäng de kan få för att slippa nedflyttning.
Kan även tilläggas att Dynamo inte har vunnit i Bundesliga 2 på deras senaste 18 matcher och att Greuther Furth inte har förlorat 21 av deras senaste 22 matcher i Bundesliga 2.

Senaste matcher lagen emellan:
3-12-2012 Dynamo Dresden vs Greuther Furth 3-1
6-8-2011 Greuther Furth vs Dynamo Dresden 1-0

Inte så många matcher att gå efter och dessutom var det länge sedan de möttes men I alla fall, båda lagen har en vinst var.

Greuther Furth

Greuther Furths senaste 5 matcher:
24-9-2013 Hamburg vs Greuther Furth 1-0
20-9-2013 Union Berlin vs Greuther Furth 2-4
15-9-2013 Greuther Furth vs VFL Bochhum 0-2
39-8-2013 FSV Frankfurt vs Greuther Furth 1-1
24-8-2013 Greuther Furth vs Koln 0-0

Här ser vi att Greuther Furth har endast 1 vinst, 2 oavgjorda och 2 förluster. Men som sagt så har de rätt bra statistik I att inte förlora I den här ligan (Hamburg matchen var cup) och det hoppas jag att de fortsätter med.

Greuthers statistik än så länge är 5-2-1, 13 gjorda mål och 7 insläppta.

Avbräck:
Den deffensiva mittfältaren Sukalo, anfallaren Mudrinski och anfallaren Djuric. Sedan är även den deffensiva mittfältaren Sparv tveksam för spel idag. Mudrinski och Sparv har varit borta en längre tid medan Sukalo och Sparv spelat alla matcher för lagen och även är viktiga spelare för truppen.

I Greuthers senaste Bundesliga 2 match så spelade de väldigt bra, bra anfall, snabba och även duktiga på att komma tillbaka till försvar. Vilket är tre viktiga faktorer för att lyckas bra med en match.

Dynamo Dresden

Dynamo Dresdens senaste 5 matcher:
22-9-2013 Dynamo Dresden vs Paderborn 2-2
15-9-2013 Fortuna Dusseldorf vs Dynamo Dresden 1-1
1-9-2013 Dynamo Dresden vs FC Inglostadt 1-1
26-8-2013 St. Pauli vs Dynamo Dresden 2-1
18-8-2013 Dynamo Dresden vs FSV Frankfurt 0-3

Här syns att Dynamo Dresden har 3 oavgjorda och 2 förluster, man har dock lyckas göra mål i 4 av dessa fem matcher.

Dynamos statistik än så länge är 0-5-3, de har gjort 8 mål och släppt in 14. De är ett lag som än så länge inte lyckas vinna men i de flesta sammandrabbningarna ändå lyckas ta poäng.

Avbräck:
Försvararen Sabah är fortfarade ute från spel, även den deffensiva mittfältaren Fiel och den offensiva mittfältaren Kempe saknas för Dynamo.
I Dynamos senaste match så kunde de faktiskt ha vunnit, det var i försvaret som det sprack, de var aggresiva och hade många lägen. De hade mest boll men de lyckades tyvärr inte hålla ihop det i deffensiven.

Matchbild:
Jag tror båda lagen kommer gå för vinst här, kommer få se 2 offensiva lag som inte kommer spara på krutet. Greuther Furth kommer förmodligen ha mer bollinnehav och ha mer lägen rent generellt men jag tror Dynamo kan komma upp i Greuthers zon och ställa till det lite för försvararna.

Tankar:
Jag har funderat länge på hur jag ska spela på den här matchen, har funderat på BLGM till ett fint odds då jag absolut tror att Greuther Furth lyckas stänka in minst 2 mål och jag tror samtidigt att Dynamo lyckas göra mål. Än så länge den här säsongen så har ju Greuther släppt in mål i 5 av deras 8 matcher medan Dynamo har gjort mål i 7 av deras 8 matcher och att det här skulle bli 6/9 och 8/9 ser jag som väldigt troligt, speciellt om vi kollar på hur deras senaste matcher såg ut. Greuther Furth är stabila och det är även Dynamo, de har endast 3 förluster och om de lyckas fixa till det i försvaret kan det här mycket väl bli ett övre mittenlag skulle jag tro. Men det är nog tyvärr ett ganska stort om.

Mitt spel blir på BLGM till oddset 1,75 med kommissionen inräknad.

Anledningen till det här spelet är det som står ovan, jag funderade egentligen mellan 3 spel, BLGM, Greuther Furth vinst eller Greuther furt minst 2 mål men valde BLGM då det var det spel som enligt mig hade bäst odds. Jag tycker BLGM oddset borde landa kring 1,65 eller så och ser därför det här som spelvärt.

För att jämföra odds finns bl.a. www.oddsandstats.com, www.betbrain.com och www.oddstorm.com
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

G Furth – Dynamo Dresden

 • Postad:
  30 sep 2013
  12:23
 • Rekare: asdex
 • Spel: Annat
 • Insats: 30,00
 • Odds: 1,75
 • Betfair
 • Datum:
  30 sep 2013
  20:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Tyskland
 • Liga: Bundesliga 2
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td