Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Madrid – FC Copenhagen

Real Madrid vs FC Köpenhamn

Match i Champions Leage, andra omgången och det den här matchen är mellan Real Madrid och FC Köpenhamn, såklart en viktig match för båda, Real vann den förra matchen med 6-1 mot Galatasaray medan Köpenhamn spelade 1-1 mot Juventus.

Real Madrid

Real Madrids 5 senaste matcher:
28-9-2013 Real Madrid vs Atletico Madrid 0-1
25-9-2013 Elche vs Real Madrid 1-2
22-9-2013 Real Madrid vs Getafe 4-1
17-9-2013 Galatasaray vs Real Madrid 1-6
14-9-2013 Villareal vs Real Madrid 2-2

Här ser man att Real Madrid har 3 vinster av de senaste 5, att de även har släppt in mål I varje match, att BLGM gått in o 4 av matcherna och att det blivit över 2,5 mål i 4 av matcherna.

Real Madrids möjliga startelva:
Casillas, Pepe, Varane, Ramos, Khedira, Modric, Coentrao, Isco, Di Maria, Ronaldo och Benzema.

Bale är skadad om kommer inte starta i dagens match.

Ett starkt lag överlag men jag tycker inte att de har imponerat den senaste tiden, vilket i och för sig kan ha att göra med att Ancelottis förändringar inte riktigt sitter i än men jag tycker ändå att med det laget som de har så borde de ha öppnat säsongen på ett lite mer övertygande sätt.

I ligan så har man 5 vinster av 7 matcher, man har gjrot 14 mål och släppt in 7, man har endast hållit tätt i en av matcherna och har alltså en tendens att läcka lite bakåt även om man till slut lyckas vinna. De har visserligen 5 vinster men den senaste som var mot Elche kom på en straff i slutskedet av matchen och då var jag inte alls imponerad av deras spel.

Dock ska tilläggas att de är obesegrade under deras senaste 12 hemmamatcher i Champions league, 10 vinster och 2 oavgjorda och de har då totalt gjort 39 mål, de har dessutom gjort mål i de senaste 26 matcherna i Champions League.

FC Köpenhamn
FC Köpenhamns 5 senaste matcher:
28-9-2013 Brondby vs FC Köpenhamn 3-2
25-9-2013 Hvidovre vs FC Köpenhamn 2-4
22-9-2013 FC Köpenhamn vs Odense 2-1
17-9-2013 FC Köpenhamn vs Juventus 1-1
14-9-2013 FC Köpenhamn vs Esbjerg 1-1

Som man ser är så har Köpenhamn vunnit 2 av de senaste 5 matcherna, 2 oavgjorda och en förlus, BLGM har gått in i alla matcher och det har blivit över 2,5 mål i 3 av matcherna.
FC Köpenhamns möjliga startelva:
Wiland, Bengtsson, Mellberg, Sigurdsson, Jacobsen, Bolanos, Claudemir, Delaney, Braaten, Jorgensen och Adi.

Inga speciella skador i Köpenhamn och man kan ställa upp med sitt starkaste lag.

På pappret inte alls ett lika starkt lag som Real och det blir nog riktigt tufft för dem att spela på Santiago Bernabeu skulle jag tro.

I ligan så har man inte imponerat poängmässigt, man har endast 2 vinster av 10 matcher, 4 oavgjorda och 4 förluster och man ligger näst sist med 10 poäng. Dock ska det tilläggas att de har gjort 15 mål och släppt in 16. De har dessutom kommit igång lite i ligan då man har en bortavinst mot Viborg och spelade oavgjort mot Esbjerg hemma och jag tycker att man nu mot slutet har ryckt upp sig lite, tyvärr förlorade man senast mot Brondby.

Något som även ska tilläggas är att statistikst sätt så är Köpenhamn bättre på bortaplan, det senaste halvåret har man 36% vinst, 27% oavgjort och 36% förlust mot 17%, 58% och 25% på hemmaplan.
Man gör även mer mål på bortaplan, det senaste halvåret har man snittat 1,73 mål/match på bortaplan jämfört med 1,25 mål/match på hemmaplan. Lite intressant fakta som man kan ta med i beräkningen. För övrigt så har Köpenhamn gjort mål i varenda en av sina 10 senaste matcher, dock är det endast Juventus som är ett icke Danskt lag av de 10 men man gjorde mål mot de också.

Matchbild:
Jag tror vi kommer att få se det mesta av bollinnehavet hos Real, Real kommer ha fler lägen och förmodligen göra fler mål men jag tror att det kommer finnas en del luckor bakåt som Köpenhamn kan utnyttja och lyckas stänka dit något mål.

Tankar:
Mitt spel blir på BLGM till oddset 2,273 med Betfairs kommission inräknad.
Anledningen till det här spelet är dels att jag tycker att oddset är lite för högt och jag tycker att med den form som Real har visat upp den senaste tiden jämfört med Köpenhamns form så är allt över 2 i odds spelvärt, dock är det fortfarande Real så jag håller insatsen nere. Jag tror inte att Real kommer vara så övertygande ikväll som alla andra verkar vara och tror att Köpenhamn kan skrälla lite och faktiskt göra mål.

På Betfair kan man även sälja spelen om man vill och då tycker jag att oddset 75 på 0-0 känns riktigt högt och det skulle man kunna sätta en liten slant på och sedan sälja efter 10 min och hoppas att oddset gått ner en bit och att ingen har lyckats göra mål än, ett riktigt chansodds men ett litet kul spel sådär kan jag tycka.

För att jämföra odds finns bl.a. www.oddsandstats.com, www.betbrain.com och www.oddstorm.com
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Real Madrid – FC Copenhagen

  • Postad:
    02 okt 2013
    13:05
  • Rekare: asdex
  • Spel: Annat
  • Insats: 30,00
  • Odds: 2,27
  • Betfair
  • Datum:
    02 okt 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

asdex 2013-10-03 01:55

Tack så mycket! Jo, jag tyckte det var synd att de inte gjorde något mål alls, de var bara nära men det räcker ju tyvärr inte.

majki8 2013-10-03 00:55

Köpenhamn hade par bra chanser för att göra ett mål. I slutändan tyckte jag ditt spel var bra fortsätt så

asdex 2013-10-02 19:09

Menade snarare "målform", kanske skulle varit tydligare med det men sedan tycker jag att de spelat bättre mot vad de gjorde i början trots förlusten senast mot Brondby.

Mostar 2013-10-02 14:20

Hej , bra rek , men förstår inte vad du menar med Köpenhamns form ? Förutom poängen mot tjuve har den ju varit katastrofal.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td