Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Stevenage – MK Dons

Tidig comeback? Ja men bara tillfällig. Var tvungen dela med mig av ett (tre) spel, som jag anser vara riktigt bra.

2013-10-08 20:45FotbollStevenage vs MK Dons ÖVER Ö 2.5 FT 10 1.950

2013-10-08 20:45FotbollStevenage vs MK Dons ÖVER Ö 3.5 FT 7 3.300

2013-10-08 20:45FotbollStevenage vs MK Dons ÖVER Ö 4.5 FT 5 7.000


St Johnstons Paint Trophy. Match mellan League One lagen Stevenage och MK Dons.

Målfest på Broadhall Way idag?

MK Dons

+ Sammanlagt åtta spelare som är skadade och tveksamma (till spel), i Dons. Tre försvarare kommer missa matchen, två ordinarie och en som förmodligen hade fått starta idag (Otsemobor, Hodson och Flanagan). Viktiga mittfältarna Ali och Kay missar även mötet. Viktiga mittfältaren Baldock är tveksam till spel. Ordinarie yttern Green har lämnat laget (idag) då hans låneperiod gick ut.

+ Ny regel i Johnstone\\\'s Trophy säger att man endast kan göra FEM byten från det lag man spelade med i den senaste ligamatchen. Tre av dessa här ovan var med och spelade i helgen, två försvarare (och yttern Green). Där måste tränaren ändra om och använda tre av dessa fem byten. Något som kan betyda att offensiven med vassa Bamford får fortsatt förtroende (åtta mål på tio matcher). Han får kanske sällskap av lagets bästa målskytt genom tiderna McLeod. Han gjorde 60 mål för klubben mellan 2004-07 på 135 framträdande.

+ MK Dons fem senaste matcher har snittat nära fyra mål per match. Man har 17-12 i målskillnad i ligan efter tio matcher spelade. Man är skickliga offensivt men man har tydliga brister i det defensiva spelet.

+ Kommer Dons att använda denna match till att träna försvarsspel då? Inte om man ska tro tränaren i alla fall. Han säger så här inför:

One thing we will look to do is try and score as many goals as possible over the next few games. We\'re going to be attacking, positive, on the front foot and hopefully we\'ll be exciting for everyone turning up at the Lamex on Tuesday night.

+ Mycket tyder också på att hemmatränaren kommer testa en ny formation till denna match (antytt det enligt hemsidan). Där han kommer testa spela med två anfallare på topp, istället för en. Blir det så att Bamford och McLeod tar plats längst upp så finns ökar chanserna betydligt för detta bet.

Citat från: http://www.mkdons.com/news/article/preview-stevenage-1102651.aspx#QePlVYAoDrQX9dly.99

-

Stevenage

Samtidigt som MK Dons spottar in mål så har Stevenage svårt att hitta nätet. Man har bara gjort sju mål på tio matcher i ligan. Man ligger näst sist i ligan.

+ Till denna match har man dock fått tillbaka sin bästa anfallare som varit skadad under en längre tid (Akins, tio mål förra säsongen). Dessutom har man shoppat in två offensiva pjäser (Zoko och Bruno Andrade), en anfallare och en offensiv mittfältare, där båda förväntas göra sin första start för den nya klubben idag. Det är en mycket välkomnande boost för Stevenage.

Zoko, Andrade och Akins bör kunna lyfta hemmalaget offensivt rejält till denna match. Speciellt med tanke på att Dons saknar lite spelare samtidigt som bortalaget kommer gå in till denna match med en offensiv mentalitet.

+ Tyvärr för hemmalagets del så ser även dom ut att få klara sig utan två viktiga försvarare. Rutinerade David Gray och Lee Hills missar med största säkerhet matchen. Något som dock bör gynna överspelet.

+ Båda lagen möttes för ett par veckor sedan i ligan, på Dons hemmaplan. Då slutade mötet med en klar 4-1 seger för hemmalaget. Men i denna match skapade Stevenage många chanser och kunde ha lämnat bataljen med ett par mål till på kontot.

+ I helgen gjorde Stevenage en bra match mot starka Coventry (började ligasäsongen med minus 10 poäng). Där man var förtjänta av en poäng, en förlorade med 1-0. Så tendensen (två senaste matcherna) är att man är på uppgång, även om poängen inte trillar in.


Stevenage tränaren Westley sa detta efter Coventry matchen:

It\'s important when you?re not getting the results that you can see the progress you\'re making. I think the lads know there is progress being made, that we\'re not at the level, but it was very much more a Stevenage performance today.

Citat från: http://www.hertfordshiremercury.co.uk/Sport/Sport-headlines/Westley-can-see-the-steel-in-his-Boro-players-eyes-20131007094846.htm

-

Gillar överspelen här. Båda lag saknar några viktiga spelare i defensiven. Samtidigt som dom offensiva lirarna är tillgängliga. Hemmalaget har inte gjort mycket mål hittills men får nu tillbaka sin nyckelanfallare från skada, samtidigt som man hämtat in två starka offensiva kort. Kan inte se att någon av lagen ska hålla igen väntar mig helt enkelt en otroligt öppen match. MK Dons kan heller inte spela defensivt, även om man vill. Men med tanke på tränarens ord inför så lär vi få se ett fullt attackerande bortalag.

3-2, 2-3?

Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Stevenage – MK Dons

  • Datum:
    08 okt 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

rallez 2013-10-08 20:36

Bra info
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td