Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Washington Capitals – New York Rangers

Washington Capitals tar emot ett New York Rangers som har överraskat i negativ bemärkelse hittills, framförallt på bortais.

Rangers på bortais har ett snitt på 5 insläppta mål per match vilket är helt otroligt dåligt, men mycket ligger i 6-0 förlusten mot Anaheim. Målvakterna i Rangers har inte visat upp något riktigt bra spel, framförallt inte Lundqvist men Biron har inte varit superbra hittills heller.

Washington hemma i Verizon Center har inte startat jättebra heller. Om man tittar på statistiken så ser man att dom släpper i snitt 3,5 mål bakom sig på hemmaplan. Jag tror att vi kommer att få se två ganska bra offensiver spela mot två mindre bra defensiver. Med tanke på detta väljer jag att gå på överpselet i denna matchen.

Ogiltigt spel-ID: 1763214New York Rangers
Det talas om att Cam Talbot eventuellt kommer att få spela denna matchen, i annat fall står han i båset som avbytare för Lundqvist. Biron har Rangers lämnat hemma enligt deras tränare.

Cam Talbot är en rookie som har gjort det ganska bra i AHL med 2,54 GAA och 91.8% saves på 3 matcher. Dock är steget från AHL till NHL inte alltid det lättaste och vi kan räkna med att det finns lite fjärilar hos honom om han får starta inatt.

Med Rick Nash och Carl Hagelin borta, samt lämnat Arram Asham utanför truppen har man också valt att plocka upp en lovande anfallare ifrån AHL, J.T.Miller som har spelat några matcher tidigare för Rangers och hittills i AHL har 4 mål på 3 matcher.

Eventuellt kommer inte heller Michael Del Zotto spela eftersom han har varit sjuk, men är Day-to-Day.

Washington Capitals

Skadeläget i Washington: dom saknar två backar i John Erskine och Jack Hillen. Visst är det avbräck men frågan är om det är jämförbart med avbräcket som Rangers har i Rick Nash och Carl Hagelin.

I övrigt så har Washington Capitals tränare Adam Oates tittat igenom filmen från senaste matchen och har kommenterat det med:
Citat:
Our passing, a little focus, that?s all. Guys were in position, guys were open, [we?re] putting it in their skates instead of on their tape. It just has to be a little bit of a mental focus.
Antagligen har spelarna fått en mindre utskällning för att de inte klarar av att vara fokuserade från start, speciellt med tanke på att Capitals har släppt in 9 mål och bara gjort 4 i första perioden de inledande 6 matcherna. Räkna med att Capitals spelare kommer komma ut extremt taggade från första början i denna matchen.

Något positivt från senaste matchen är att Washington för första gången lyckades utöka sin ledning till mer än 1 mål och hålla ledningen matchen ut, vilket bådar gott för mitt andra spel som jag kommer lägga.

Ogiltigt spel-ID: 1763239Washington ML tror jag kan vara ett bra spel om oddset ökar några punkter (ligger just nu på 1.690). Säg runt 1.75-1.80, då kommer jag att hugga det med 2 units också!

Prediction: 4-2
Ishockey

Washington Capitals – New York Rangers

 • Postad:
  16 okt 2013
  11:51
 • Rekare: Emanresu
 • Spel: ÖVER 5.5
 • Insats: 1,00
 • Odds: 2,12
 • Bolag:
 • Datum:
  17 okt 2013
  02:05
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td