promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Vitoria BA – Botafogo RJ

Botafogo=Senaste 3 årens möten i Botofogos favör 4-1-0.Botafogo är seriens 2a bästa bortalag med 6-4-4 hittils iår.Kommer från en fin derbyvinst mot Flamengo som garanterat ger råg i ryggen.Vid vinst går man upp på 2a plats.Man saknar Lucas och Cidinho till den här matchen 7/0 Matcher spelade,Inga nya problem alltså

Vitoria=Ligger på en betryggande 7e plats 9 poäng ner till botten oxh 9 poäng till topp 4.Man har 2 förluster dom 3 senaste matcherna och saknar 6 spelare inatt,Neto Coruja, Nino Parabia, Mansur och Maximiliano Biancucchi är skadade medans Michel och Kadu är avstängda.Och det är kännbara avbräckParrabia ordinarie mittbacken och Biancucchi 8 mål 5 assist är tunga liksom den andra ordinarie mittbacken Kadu som är avstängd. 

LaguppställningarVitoria - Wilson, Juan, Braz, Ramos, Ayrton, Magal, Gustavo, Caja, Cacares, Dinei, Marquinhos Botafogo - Renan, Edilson, Bolivar, Doria, Cesar, Renato, Mattos, Marques, Seedorf, Gege, AlexRaka 2an kittlar men fegar med DNB       
Fotboll

Vitoria BA – Botafogo RJ

 • Postad:
  18 okt 2013
  00:04
 • Rekare: Krille25
 • Spel: Botafogo DNB
 • Insats: 1 500,00
 • Odds: 0,00
 • Bolag: marathon bet
 • Datum:
  18 okt 2013
  02:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Brasilien
 • Liga: Campeonato
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td