Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AIK – Norrkoping

Efter dagens omgång där konkurrenterna IFK Göteborg tappade poäng mot Öster och Helsingborg förlorade borta mot Åtvidaberg så har AIK goda chanser att nå en Europaplats. Man har dock sämst målskillnad av dessa tre lag och jag tror att man ser matchen mot Norrköping som en god möjlighet att både ta poäng och bättra på målskillnaden.

Tittar vi på de senaste omgångarna så tycker jag att AIK, trots att man släppt in en del mål, har fått lite bättre ordning på försvaret. Man har också gjort en del mål framåt (7 mål gjorda på de senaste tre matcherna). Norrköping är som det varit hela säsongen – ofta hyffsat spel och gör en del mål, men alltid ett eller ett par fatala försvarsmisstag som skänker bort stora chanser och mål.

Lagen möttes i maj i Norrköping i en match där AIK vann med 1-0 i en ganska jämn match som nog kunnat sluta såväl 2-0 som 1-1 sett till chanserna. Denna gång möts man på Friends arena med stängt tak, så väder och vind bör inte påverka förutsättningarna.

AIK är definitivt ett bättre lag, och med hemmastödet i ryggen bör man kunna slå Norrköping. Jag ser en matchbild där AIK trycker på från början, och lyckas man få in en boll så är jag inte helt övertygad om att man backar hem och är nöjd. Skulle man bli pressade så har man inte heller ett helt oävet kontringsspel, med bland annat snabbe Kennedy Igboananike som verkar ha hittat målformen igen med mål de två senaste matcherna. Detta kombinerat med Norrköpings generösa försvarsspel så tycker jag inte att det ska vara omöjligt att AIK ska kunna vinna med ett par bollar. Man har även betydligt mer att spela för än Norrköping som är fast i mittenskiktet av tabellen.

Inga avstängningar i någondera laget.

Sammantaget så tycker jag att 2,19 på AH-1 hos 188 Bet är klart spelvärt. Jag skulle spela detta ner till strax under 2 ggr. 1 unit är normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till BetBrain. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214
Fotboll

AIK – Norrkoping

  • Postad:
    20 okt 2013
    18:21
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 1 AH-1
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,19
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: 188 Bet
  • Datum:
    21 okt 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-10-22 13:54

Håller med. Sett matchen i efterhand och AIK var ovanligt bleka. Med lite tur hade spelet gått in, men med tanke på matchbilden får jag nog vara nöjd med en push.

Melvin 2013-10-22 00:26

Jag som såg matchen kan motvilligt säga att det var Norrköping som var något bättre i stora drag. AIK visade upp ett passningsspel som hade mer att önska och hade det inte varit för Norrköpings oskärpa så hade ett kryss nog speglat matchbilden bättre. Dock hade AIK ett par skapliga lägen vid ställningen 1-0 och ett stolpskott oturligt nog för ditt spel.

Tomte 2013-10-21 21:09

Slut 1-0 och push på spelet. Inte sett matchen (kollade Djurgårdsmatchen) men sett målet, och föga förvånande så skänkte Norrköping återigen bort ett mål.

Tomte 2013-10-21 01:34

Ok, tack. Lite typiskt att de publicerar det beslutet 20 minuter efter att jag publicerat reken :-)

Tror inte att det kommer påverka särskilt mycket, ska vara uppehåll enligt SMHI. Bör mest betyda att publiken får frysa lite mer.

Melvin 2013-10-21 00:33

Taket kommer vara öppet.

http://www.aikfotboll.se/Article.aspx?contentID=7784
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td